Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εκδρομή στην Κάτω Ιταλία πάνε οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει 9ήμερη εκδρομή από 4 - 12 Μαΐου 2018 στην Κάτω Ιταλία-Σικελία-Ελληνόφωνα Χωριά. Τιμή 620 ευρώ. (Λεωφορείο-4κλινη εσωτερική καμπίνα στο πλοίο-ξεναγός-συνοδός- ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή).

Επειδή ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών μας έχει υπερδιπλασιαστεί, προς αποφυγή παραπόνων, απόλυτη προτεραιότητα έχουν τα πρώτα πενήντα από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας, που θα καταβάλουν το ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή, κατ΄άτομο. 

Σε περίπτωση που θα συμπληρωθεί και δεύτερο λεωφορείο, με σειρά προτεραιότητας πάντα, η εκδρομή θα γίνει ξανά, μετά την επιστροφή του πρώτου γκρουπ, με το ίδιο πρόγραμμα (με τυχόν διορθώσεις προς το καλύτερο). Οι εγγραφές-προκαταβολές αρχίζουν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες στα Γραφεία του Συλλόγου, Τσιρογιάννη 8, από ώρα 9.30 έως 12.30 καθημερινά και στο τηλέφωνο 23410-76595.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.