Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Νίκες του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς σε Αλεξάνδρεια και Βέροια

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων
"Ρεπό" είχε την Κυριακή η ομάδα των Παγκορασίδων καθώς αγωνίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή κερδίζοντας τον Αίολο Κατερίνης παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Πρωτάθλημα ΚορασίδωνΤο Σάββατο η ομάδα των Κορασίδων αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας. Σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων η ομάδα του Αίαντα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες σε νεότερες αθλήτριες.

Τα πολλά λάθη στο σερβίς και για τις δύο ομάδες είχαν ως αποτέλεσμα ένα ανιαρό παιχνίδι
.
Η ομάδα του Αίαντα πήρε εύκολα αυτό που ήθελε και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας

Πρωτάθλημα Γυναικών - Β' Εθνικής
Στην 1η αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος η Γυναικεία ομάδα πήρε εύκολα τη νίκη με 0-3 σετ απέναντι στην ομάδα της Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Αίαντα έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Αλεξάνδρειας να διεκδικήσει το παραμικρό.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αίαντα βρίσκεται στην 2η θέση του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής με μόλις 1 βαθμό να την χωρίζει από την κορυφή.

Πρωτάθλημα Ανδρών - Β' Εθνικής
Ανέτοιμη η ομάδα των Ανδρών με πολλά λάθη δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αίολο Κατερίνης. Τα πολλά λάθη στην υποδοχή δεν επέτρεψαν στην ομάδα των Ανδρών να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. 

Παρότι η ομάδα του Αίαντα βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε κομβικά σημεία του αγώνα έχασε τα δύο πρώτα σετ με 23-25 και 22-25 ενώ στο τρίτο σετ που είχε τυπικό χαρακτήρα 12-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.