Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Η κωμωδία "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος»

Η τρελή κωμωδία "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία της Λίας Παπαθανασίου, από την θεατρική ομάδα «Θέατρο Δυτικά» για δύο παραστάσεις, στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος» το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Λία Παπαθανασίου

Σκηνικά: Δημήτρης Πανόπουλος 

Μουσική/Βίντεο: Σάκης Δημητριάδης 

Πρωταγωνιστούν κατά σειρά εμφάνισης: Λάζαρος Κυριακίδης, Νίκος Λιάκος, Αναστασία Κεμενετζή, Δέσποινα Ψωμά, Θωμάς Πούλιος, Κωστής Νένδος, Δέσποινα Δημητρίου

Λίγα λόγια για το έργο
Μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων.

Μια μεγαλοαστική οικογένεια ετοιμάζεται για δείπνο. Την-φαινομενική-ηρεμία του σπιτιού ετοιμάζεται να ταράξει η άφιξη ενός περίεργου καλεσμένου. Έρχεται να τους τρομάξει, να τους αναστατώσει ή να τους προειδοποιήσει;

ΠΑΡΑΓΩΓΗΘεατρική Ομάδα «Θέατρο Δυτικά»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»:  Εθνικής Αμύνης 1, Τ: 2310 287724

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.