Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άθλος Κιλκίς στην βράβευση καλύτερων αθλητών της ΕΤΑΒΕ με τον Κωνσταντίνο Τσαρτσάλη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Ταεκβοντο Βόρειου Ελλάδος. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που πέρασε ανά κατηγορία και ηλικία.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πού μεγάλη και το ξενοδοχείο Porto Ρalace στο οποίο έγινε η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη ήταν κατάμεστο από φίλους του αθλήματος άλλα και γονείς των αθλητών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή. 

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Άθλος Κιλκίς με τον αθλητή του Τσαρτσάλη Κων/νο ο οποίος την προηγούμενη χρονιά κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία του σε πολλά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ με αποτέλεσμα την επιλογή του από την Ένωση να αγωνιστεί με τα εθνικά μας χρώματα καθώς και για την βράβευση του.

Μετά από σύντομη ομιλία του Πρόεδρου της ΕΤΑΒΕ Μανώλη Χρήστο ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών ανά ηλικία άλλα και κατά προτεραιότητα αυτών με τις μεγαλύτερες διακρίσεις.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος και ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι η προσπάθεια που κατέβαλε ο συγκεκριμένος αθλητής όλη την προηγούμενη χρονιά ήρθε η ώρα να επιβραβευτεί.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον αθλητή μας Τσαρτσάλη Κων/νο για αυτό που κατάφερε όλη την προηγούμενη χρονιά. Καλή πρόοδο στον αθλητή μας που με σοβαρή δουλειά επίμονη και υπομονή κατάφερε επιλεγεί να εκπροσωπήσει τα εθνικά μας χρώματα με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ. 

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Μανώλη Χρήστο για την πολύ όμορφη εκδήλωση αλλά και για το κίνητρο που δίνει στους σωματειακούς αθλητές να κυνηγούν το κάτι παραπάνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.