Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Επαφές Χρήστου Γκουντενούδη στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε το τριήμερο 13-15 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης καθώς είχε επαφές με υπουργεία και υπηρεσίες για την εξεύρεση λύσεων και απαντήσεων σε μείζονα θέματα που απασχολούν τη Δήμο.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Κλάπα και συζήτησε θέματα που άπτονται της διαχείρισης του κέντρου φιλοξενίας της Νέας Καβάλας αλλά και της κάλυψης των δαπανών απορρύπανσης και την αποκατάστασης του περιβάλλοντος της περιοχής όπου διέμειναν επί μακρόν οι πρόσφυγες και μετανάστες στους άτυπους καταυλισμούς.

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος με τον Διευθυντή του Ταμείου Εθνική Άμυνας (ΤΕΘΑ), Στρατηγό κ. Κονδύλη για το αεροδρόμιο της Νέας Καβάλας εντός του οποίου βρίσκονται εγκατεστημένοι πρόσφυγες και μετανάστες και υπάρχει η πρόβλεψη από το υπουργείο Μετανάστευσης να αποχωρήσουν στο τέλος του έτους.

Ο Στρατηγός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι υπάρχει η εκπεφρασμένη βούληση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης το εν λόγω πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο να δοθεί προς αξιοποίηση από το Δήμο Παιονίας, όταν θα εκκενωθεί.

Ο κ. Γκουντενούδης μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλο, επισκέφθηκαν τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και συζήτησαν με την υπεύθυνη μηχανικό κ. Παπαδάτου για το 4ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου για το οποίο έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου εμβαδού 7 περίπου στρεμμάτων, για την ανέγερση και λειτουργία του. Υπήρξε η δέσμευση ότι θα δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της μελέτης ώστε έπειτα να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση του.

Τέλος, ο Δήμαρχος συνοδεία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Ανθρακίδη συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου για να συζητήσουν και να επιλύσουν θέματα που αφορούν την προμήθεια καυσίμων για το Δήμο αλλά γενικότερα τη συνεργασία του Δήμου με το γραφείο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Κιλκίς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.