Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Πρωτιές μαθητών του Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Δελτίο τύπου Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος 
Μια νέα διάκριση για τους μαθητές του Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος σημειώθηκε την Κυριακή 25/2 με την συμμετοχή τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ» και διεξάχθηκε στο ξενοδοχείο VICTORIA. 

Η συμμετοχή των παιδιών μας ήταν μεγάλη σε όλες τις σχολικές τάξεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μάλιστα στην Κατηγορία της Α' Δημοτικού και Β' Δημοτικού μαθητές μας κατάκτησαν το βραβείο της πρώτης θέσης. 

Συγκεκριμένα ο μαθητής μας Μηλιώτης Βασίλειος βραβεύτηκε πρώτος (1ος) στην Κατηγορία Α΄Δημοτικού, ενώ στην Β' Δημοτικού την πρώτη (1η) θέση κατέλαβε ο μαθητής μας Ζάμσα Ιωάννης. 

Με εξίσου καλές επιδόσεις κέρδισαν την δεύτερη (2η) θέση στην κατηγορία τους οι μαθητές μας Κωφίδης Στυλιανός και Γαβριηλίδης Αλέξανδρος, ενώ στην τρίτη θέση (3η) κατατάχθηκαν οι Κωφίδης Χρήστος- Διόνυσος και Αναγνωστίδης Νικόλαος. 

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε για την αξιόλογη απόδοση και προσπάθεια τους όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα: Ακοπιάν Μόργκαν, Γαβράς Αντώνιος, Γαβρά Γλυκερία, Γρηγοριάδης Ευθύμιος, Δημητρίου Ζωή, Καλλιόγλου Δέσποινα, Κοτανίδου Μαρία - Πασχαλία, Κυριακίδου Ειρήνη, Μηλιώτης Γεώργιος, Μουστάκας Γεώργιος, Ναστούλας Θεόδωρος, Ναούμης Νικόλαος, Παζαρτζικλή Άννα, Παπαγεωργίου Ιωάννης - Μάριος, και Τσιμπουσλή Μαρία. 

Τέλος, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή μας στο σκάκι Αχιλλέα Σπυρλιάδη για την σπουδαία δουλειά που κάνει στο μάθημα του. Λόγω του έργου του, το σκάκι αποτελεί πλέον μια από τις κορυφαίες προτιμήσεις των παιδιών μας, τις οποίες παρακολουθούν με συνέπεια και ενθουσιασμό! Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα με επιτυχίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.