Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό υλοποιεί το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σε συνεργασία με το Rutgers University των Η.Π.Α.

Η κατάρτιση θα γίνει στο Βόλο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επανεκκίνηση των Νέων: Νέα Γεωργία για μια Νέα Γενιά». Έχει διάρκεια 272 διδακτικών ωρών, ξεκινάει 20 Φεβρουαρίου 2018 και πρόκειται να ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου 2018.

Οι θεματικές ενότητες του είναι:

1. Εισαγωγή στις Εναλλακτικές και Βιώσιμες Τάσεις του Τουρισμού

2. Δημιουργία Τουριστικών Εμπειριών

3. Νομικό Πλαίσιο και Δεοντολογία στον Τομέα του Τουρισμού και των Ταξιδιών

4. Ψυχολογία και Συμπεριφορά του Επισκέπτη

5. Ηγεσία και Επικοινωνία

6. Χρηματοοικονομικά, Κοστολόγηση και Τιμολόγηση

7. Διαβίωση στη φύση (άγρια και μη): Εμπεριέχει πεζοπορία, ορειβασία, διαβίωση σε σκηνές, backpacking (και τις 4 εποχές)

8. Δραστηριότητες σε υγρό περιβάλλον/ αλμυρό ή γλυκό νερό: ποτάμια, καταρράκτες, λίμνες, θάλασσα (Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο)

9. Γαστρονομικός Τουρισμός

10. Αγροτουρισμός: Αρχές και Πρακτικές

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμένης δίμηνης πρακτικής άσκησης των καταρτιζόμενων με τις καλύτερες επιδόσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού. Οι καταρτιζόμενοι αξιολογούνται μέσω εργασιών και ατομικών ή ομαδικών projects. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με την φυσική παρουσία των καταρτιζομένων κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-21:00.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές στο www.afs.edu.gr/εναλλακτικός-τουρισμος/ έως τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018. Κατόπιν αξιολόγησης των αιτήσεων οι επιτυχόντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.