Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η DOPPLER ABEE ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Σταύρος Σταυρόπουλος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DOPPLER ABEE
"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρίες GENERALI HELLAS και ERGO, οι οποίες επέδειξαν επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και προχώρησαν, στις 10/01/2018, στην άμεση και πλήρη κάλυψη της ζημιάς που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, DOPPLER ABEE, με την καταβολή της συμφωνηθείσας αποζημίωσης. 

Συγκεκριμένα, στις 27/09/2017 εκδηλώθηκε φωτιά, εν ώρα λειτουργίας, στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας μας, η οποία εξαπλώθηκε στο χώρο διακίνησης αποθεμάτων και κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που φυλασσόταν εκεί.

 Οι εταιρίες GENERALI HELLAS (ηγέτιδα, με ποσοστό κάλυψης του κινδύνου 80%) και ERGO (με ποσοστό 20%), οι οποίες ασφαλίζουν τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Doppler με την διαμεσολάβηση του ασφαλιστικού γραφείου ALFAPOINT A.E., ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή της καταστροφής και προέβησαν στην άμεση αποζημίωσή μας. 

Οι εταιρίες πραγματογνωμόνων Ε. Ν. ΜΑΝΟΣ Ε.Π.Ε. και ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε., οι οποίες ανέλαβαν τη μελέτη της δικής μας περίπτωσης, συνετέλεσαν καθοριστικά στην έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών. 

Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ημερομηνία ζημιάς έως την ημερομηνία αποζημίωσης (3 μήνες) αναδεικνύει την εξαιρετικά γρήγορη, για τα ελληνικά ασφαλιστικά δεδομένα, ανταπόκριση των εταιριών και συνετέλεσε καθοριστικά στην άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της επιχείρησης. 

Το ασφαλιστικό γραφείο ALFA POINT A.E. ανέδειξε πόσο σημαντική είναι η επιλογή της κατάλληλης ασφαλιστικής εταιρίας. Με την πολύτιμη καθοδήγηση του διαμεσολαβητή, ο οποίος συνέστησε εταιρίες με κύρος, φερεγγυότητα και ικανές να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε μεγάλους βιομηχανικούς κινδύνους, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής μας και των ανθρώπων μας. 

Η προσωπική μας εμπειρία, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, χάρη στην στήριξη όλων των παραπάνω εμπλεκόμενων, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την αξία της ασφάλισης, η οποία αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις στην ιστορία της Doppler."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.