Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τσικνοπέμπτη στο Kinesis gym - ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου Kinesis gym Kilkis
Η Τσικνοπέμπτη, 8/2/18 ήταν μία πολύ δημιουργική ημέρα τόσο για το Kinesis gym, όσο και για το ΚΔΑΠ Kinesis for kids.

Με μεγάλη μας χαρά πραγματοποιήσαμε επίδειξη Zumba και Karate στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς,

Τα παιδιά ξετρελάθηκαν δείχνοντας μας τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για την ψυχαγωγία που τους προσφέραμε σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς για την πρόσκληση. Η εβδομάδα που έρχεται είναι η τελευταία εβδομάδα της αποκριάς. 

 Οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες τόσο του γυμναστηρίου Kinesis-Gym όσο και της δομής του ΚΔΑΠ Kinesis for kids κορυφώνονται.

Σας θυμίζουμε και σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο μασκέ zumba party μας που θα γίνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Kinesis for kids, όπως επίσης και στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. 

Ξεκινώντας από την Πλατεία Ειρήνης και συμμετέχοντας με τις παιδικές ομάδες zumba kids και zumba Junior θα πάρουμε μέρος στην αποκριάτικη παρέλαση μέχρι το νέο πάρκο του κήπου και στη συνέχεια θα συμμετάσχουμε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς δίνοντας το δικό μας τόνο και ρυθμό.

Καλούμε λοιπόν όλους τους γονείς γνωστούς και φίλους για να πάρουν μέρος σε αυτήν την αποκριάτικη γιορτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.