Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η μαύρη έκδοση της Mercedes-AMG G63

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Mercedes παρουσίασε την AMG G63, ωστόσο δεν την άφησε ασυνόδευτη παρουσιάζοντας σήμερα μία ειδική έκδοση του μοντέλου.

Με την ονομασία Edition 1, η συγκεκριμένη ειδική έκδοση του μοντέλου διαφοροποιείται από την από την Mercedes-AMG G63, έχοντας μια μαύρη εμφάνιση που τονίζεται από λεπτές κόκκινες λεπτομέρειες που έχουν πάρει θέση στο καπό, στους πλευρικούς καθρέφτες, στις ζάντες αλουμινίου, αλλά και στις δαγκάνες φρένων που επιπλέον κοσμούνται από το λογότυπο «AMG».


Ο ίδιος χρωματικά συνδυασμός υπάρχει και στο εσωτερικό, με τα καθίσματα να είναι καλυμμένα από μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές, οι οποίες έχουν πάρει θέση και στο ταμπλό του γερμανικού μοντέλου. 

Από κει και πέρα κόκκινο είναι και ένα μέρος της περιφέρειας των καθισμάτων, ενώ το ίδιο χρώμα έχουν και οι ζώνες ασφαλείας αλλά και η κορυφή του τιμονιού.

Δεδομένου ότι η έκδοση Edition 1 αφορά την εμφάνιση, ο biturbo V8 κινητήρας χωρητικότητας 4,0 λίτρων της AMG G63 παραμένει αμετάβλητος στη θέση του προσφέροντας 585 ίππους με 850 Νm ροπής που καταστούν ικανό το off-road όχημα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,5 δευτερόλεπτα.

Τέλος να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος απόκτησης της Mercedes-AMG G63 Edition 1, ενώ να θυμίσουμε πως η νέα Mercedes-AMG G63 θα κάνει ντεμπούτο στις 6 Μαρτίου στη Γενεύη με το εμπορικό της λανσάρισμα να υπολογίζεται μέσα στο 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.