Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Αφιέρωμα του STAR στο νομό Κιλκίς και στον "πλούτο" της Λίμνης Κερκίνης


Ένα πλούσιο και ξεχωριστό αφιέρωμα το οποίο παρουσιάζει τo νομό Kιλκίς και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα παρουσιάστηκε από την εκπομπή του STAR «Γυρίσματα στην Ελλάδα». 


Μέσα από την εκπομπή τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν και στους δύο Δήμους του νομού αποτυπώνεται το φυσικό κάλλος, οι παραδόσεις αλλά και ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής. 

Εκτενής αναφορά γίνεται στην πολιτιστική κληρονομιά, τα μουσεία αλλά και την ΒΙΠΕ του Κιλκίς. Η εκπομπή κλείνει με μια επίσκεψη στο γειτονικό νομό Σερρών και τη λίμνη Κερκίνη

Η εν λόγω προβολή ήταν διεθνής καθώς η εκπομπή προβλήθηκε και από το Star International, που εκπέμπει με 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα, σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς) και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.