Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Βραβεύσεις αθλητών της Τόλμης Κιλκίς, από την Ένωσης Taekwondo βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς 
Γιορτή αθλητισμού με την καθιερωμένη κοπή της πίτας της Ένωσης Taekwondo Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στο Hotel Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε χρόνο επί σειρά ετών διοργανώνεται όλη αυτή η μεγάλη γιορτή συμπεριλαμβανομένης και της βράβευσης των πρώτων 10 συλλόγων από 110 και όλων των αθλητών-ριών από διακρίσεις πρωταθλημάτων πανελλήνιων, πανευρωπαϊκών, παγκόσμιων, ΕΤΑΒΕ και Ολυμπιάδας. 

Από την Ένωση μετά από 3 προκριματικά βραβεύτηκαν όσοι είχαν την υψηλότερη βαθμολογία και μέλη του κλιμακίου. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από αθλητές-ριες, γονείς όπως και φίλοι του αθλήματος θαυμάζοντας τα παιδιά για την βράβευση και επιβράβευση των προσπαθειών τους με ηθικά στοιχεία. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν και στήριξαν παράγοντες όπως πολιτικοί της πόλης για τον στόχο της ΕΤΑΒΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο και όλο το Δ.Σ. , στο παιδί και αθλητή-ρια.

Η έναρξη έγινε στις 13.00 με την ομιλία του προέδρου κ. Μανώλη Χρήστου, ακολούθησαν οι ομιλίες των καλεσμένων, βραβεύτηκαν οι πρώτοι 10 από 110 σύλλογοι με την υψηλότερη βαθμολογία, ακολούθησαν οι Ολυμπιονίκες Φουλεδάκη Μαρία του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς και του Λιότσου Παύλου του Α.Σ. Άλμπατρος Θεσσαλονίκης και με σειρά πρωτοκόλλου όλοι οι τιμώμενοι αθλητές-ριες.

Σε αυτή την άψογη και όμορφη εκδήλωση με αθλητικοοικογενειακή ατμόσφαιρα ήταν παρών και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς, ο οποίος βραβεύθηκε ως 9ος σύλλογος από 110 καθώς και 8 αθλητές-ριες του.

Φουλεδάκη Μαρία

Μουλιώτα Αθανασία,

Κουτσός Αριστείδης

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

Παπουτσής Αθανάσιος

Δαδούπης Φώτιος

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης

Λουκοβίτης Δημήτριος

Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για το σύλλογο και όλους τους αθλητές-ριες για την αναγνώριση και ηθική ικανοποίηση όλων των προσπαθειών με υγιή στόχο. Την ομάδα συνόδευσαν σε αυτές τις όμορφες στιγμές οι γονείς και φίλοι μοιραζόμενοι μαζί τους τη χαρά και ευτυχία.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος Λεμονίδης Σταύρος Λεμονίδης Μιλτιάδης και ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου καλή συνέχεια με επιτυχίες σε όποιες διοργανώσεις έρχονται εντός και εκτός Ελλάδας και πάνω από όλα με καθαρό αθλητικό πνεύμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.