Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τα Νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (14/3/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Με σκορ 1-0 επικράτησε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς επί της ΑΕ Πολυκάστρου. 

Σε εντός έδρας παιχνίδι στο κατάμεστο από φιλάθλους Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ο Αλέξανδρος έπιασε πολύ καλή απόδοση και πήρε την νίκη δίκαια αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 43’ μετά την άδικη αποβολή του Νάση. 

Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού πέτυχε ο Μπάμπης Κοτσαμποϊκίδης στο 40’ με φανταστικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι και ενώ πήρε εκπληκτική ασίστ 40 μέτρων από τον Σερταρίδη. 

 Στο 2ο ημίχρονο η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν , αλλά η σωστή τοποθέτηση των παικτών του Αλεξάνδρου δεν άφησε περιθώρια και θα μπορούσε να πετύχει άλλα 2 τέρματα σε ισάριθμα τε τα τετ των Αποστολίδη & Τσολακίδη, ενώ η μοναδική υποψία απειλής εξουδετερώθηκε από τον Ζάικο στο 78´ όταν δέχτηκε χλιαρό σουτ από το ύψος της περιοχής. 

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο , εκτός έδρας με τον ΠΑΟΝ Επταλόφου.

 Σύνθεση : Ζάικος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης Σ, Νάσης, Σερταρίδης, Γιαξής, Τσολακίδης, Ιωαννίδης Δ (57’ Αγαθαγγελίδης), Κοτσαμποϊκίδης (71’ Αποστολίδης), Βαχαρέλης (55’ Τσιμπούκας),Τζεβελέκης (77’ Γρηγοριάδης).

Ήττα την τελευταία αγωνιστική για τις Ελπίδες Κιλκίς.
Ήττα με σκορ 3-1 για την Β´ ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς , Ελπίδες , σε αγώνα εκτός έδρας με τον Εθνικό Μουριών. Μια ήττα άνευ ουσίας αφού το συγκεκριμένο τμήμα πέτυχε τον στόχο παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς και στα τελευταία παιχνίδια το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες από το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα ετοιμάζοντας ποδοσφαιριστές για το μέλλον. 

Για το λόγο αυτό παρόλο που το πρωτάθλημα της μικρότερης ηλικιακής ομάδας του νομού τελείωσε , ο προπονητικός προγραμματισμός συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να παρουσιάσει και την επόμενη σεζόν ένα αξιόλογο σύνολο. Πέρα από τις προπονήσεις θα δίνονται εβδομαδιαία φιλικά με ομάδες νέων της ΕΠΣΜ με την λήξη και του εκεί πρωταθλήματος. Για την ιστορία του παιχνιδιού η ομάδα των Ελπίδων προηγήθηκε με πλασέ του Κουρουζίδη στο 6’ ενώ δέχτηκε τα τέρματα στα 17’, 73’ & 80’.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έκανε το ντεμπούτο του και νεαρός τερματοφύλακας Σιαπκάρης Γιώργος με πολύ καλή παρουσία. Σύνθεση : Κιοσές (30’Σιαπκάρης), Χατζηβασιλείου, Ζαφειρόπουλος (46’ Κατσάρας), Νικολαΐδης, Ανανιάδης, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος, Μακάριος, Κουρουζίδης, Τζιάνας (77’ Μαργαριτόπουλος), Μπούνζτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.