Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τα νέα του Κιλκισιακού (Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Κιλκισιακός πέρασε με 3-0 από τα Τρίκαλα Ημαθίας, και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος έφτασε στους 33 βαθμούς. Στα δύο επόμενα παιχνίδια ο ΑΟΚ θέλει το απόλυτο για να παραμείνει στη κατηγορία.

Από το πρώτο δεκάλεπτο το κιλκισιώρικο συγκρότημα έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη αφού προηγήθηκε στο 7' με ωραίο πλασέ μέσα από τη περιοχή του Ιάσονα Παπαδημητρίου, και δύο λεπτά αργότερα ο Τερζής των γηπεδούχων στη προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Σημαντική ευκαιρία για τον Κιλκισιακό στο 63' που δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 63' ο Παπαδημητρίου και πάλι με κοντινή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Κολιοφούκα στο 89' να κάνει διπλή απόκρουση στα δύο σουτ του Κίτσα Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Τερζή πέρασε έξω.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας. Και σε αυτή την αναμέτρηση αποκλειστικός σκοπός είναι η νίκη, και σίγουρα ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Ιορδανίδης, Καραμπάς (46' Παπαχρυσάνθου), Παλάσκας (68' Ραφαελίδης), Ματεντζίδης, Καρασίμος, Δρόσος, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου (63' Τοπαλίδης) Μοσχάκης, Καθάριος (46' Ρετσινάς).

Ένας βαθμός για την άνοδο

Μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αγωνίστηκε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, που πήρε όμως τη νίκη με 5-1 στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Α.Ο. Θράκης.

Στο 10' η Νικολαΐδου άνοιξε το σκορ, με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει στο 46' με την Καργιώτη. Στο 59' η Αναστασιάδου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΚ, με την Γάτσιου στο 70' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Βασιλειάδου με πέναλτι πέτυχε το 4-1, και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα η Γάτσιου στο 76'.
Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός έχει ρεπό, και στις 22 Απριλίου στο εντός έδρας ματς με την Δράμα χρειάζεται έστω την ισοπαλία για να πάρει την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Παπαδοπούλου (75' Κουτσουραδή), Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Μίγκου, Βασιλειάδου (75' Παυλίδου), Νικολαΐδου (75' Χατζηγεωργιάδου), Γάτσιου, Καραβασίλη (46' Φούρναρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.