Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 50χρονο για κλοπές σε Κιλκίς, Ημαθία, και Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός, για κλοπές από κοσμηματοπωλεία, που έγιναν τις τελευταίες μέρες σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 63χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για κλοπές από κοσμηματοπωλεία και μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 50χρονος να επιβαίνει σε όχημα ιδιοκτησίας του και σε σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατείχε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και τα οποία κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 22 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2018, αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από 2 κοσμηματοπωλεία στην Ημαθία, 2 κοσμηματοπωλεία στην Θεσσαλονίκη και 1 κοσμηματοπωλείο στο Κιλκίς, διάφορα κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τα κλοπιμαία τα πούλησε σε επιχείρηση του 63χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, αλλά και για την αναζήτηση των νόμιμων κατόχων των κατασχεθέντων κοσμημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.