Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Κιλκίς: Συνελήφθη 52χρονος για κατοχή χασισιού και λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού

Συνελήφθη χθες (9 Μαρτίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 52χρονος ημεδαπός, για κατοχή κάνναβης και λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος, καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εντοπίσθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κάνναβης βάρους 3 κιλών και 580 γραμμαρίων,

κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό βάρους 117 γραμμαρίων,

συσκευασίες και χύμα ποσότητα λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 12 κιλών και

3.990 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.