Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

5νθήμερη οδική εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι θα πραγματοποιήσει 5νθήμερη οδική εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές, από την Παρασκευή 27 Απριλίου έως και την Τρίτη 1 Μαΐου 2018. 

Στην εκδρομή περιλαμβάνονται: 

1) Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, 

2) Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων στο Δυρράχιο (μία διανυκτέρευση), στο Ντουμπρόβνικ (δύο διανυκτερεύσεις) και στα Τίρανα (μία διανυκτέρευση), 

3) Ημιδιατροφή, 

4) Συνοδό-Ξεναγό καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής και 

5) Περιηγήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμα της εκδρομής.

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή να το δηλώσουν στο Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Παρίσης Tours» (Μητροπολίτου Φωτίου 5 – Κιλκίς), πληρώνοντας προκαταβολή 100 ΕΥΡΩ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γ. Γραμματέα του Συλλόγου Τάσο Χονδροματίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.