Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Ενημέρωση για τις δράσεις της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Κ.Μ.

Θέμα 2ο: Έγκριση 4ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2018.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Προγραμματικού Σχεδιασμού Π.Κ.Μ.

Θέμα 3ο: Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 118/2017 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που αφορά έγκριση πρακτικού της κοινής επιτροπής παρακολούθησης για την τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: Μελέτη κόμβου εισόδου πόλης Νάουσας.

Εισηγήτρια: Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Θέμα 4ο: Αποδοχή πρότασης της Μελέτης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την κατασκευή του Ι.Κ. ν. Εφέσσου (Κ1) της εργολαβίας «Περιφερειακή Οδός Κατερίνης» προϋπολογισμού μελέτης 56.500.000€.

Αριθμός έργου: 2016 ΕΠ 00810010 της ΣΑΕ 0081, Κωδικός ΜΙS 5000760

Ανάδοχος : «Κ/Ξ Γ. Πετρής ΑΤΕ – ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ ΑΤΕ».

Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Π.Κ.Μ.

Θέμα 5ο: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019» σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)» Προϋπολογισμός μελέτης 600.000€ (συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α. και αναθεώρησης).

Χρηματοδότηση: 2017ΕΠ50800001 της ΣΑΕΠ 508.

Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Π.Κ.Μ.

Θέμα 6ο: Επικαιροποίηση προτάσεων επί του σχεδίου Υ.Α. του ΠΠΧΣΑΑ Π.Κ.Μ.

Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

Θέμα 7ο: Έγκριση αποχαρακτηρισμού τμήματος της Παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (από χ.θ.30+320 έως 30+892) από το τριτεύον εθνικό οδικό δίκτυο και χαρακτηρισμό του νέου τμήματος της οδού ως Εθνικής οδού, στα πλαίσια του έργου «Ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών υποδομής της νέας χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσ/νίκης – Ειδομένης, στο τμήμα Πολύκαστρο – Ειδομένη, από Χ.Θ.52+262,00 έως Χ.Θ. 72+858,91, κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου Σ.Σ.Πολυκάστρου και της σιδ/κής στάσης Μ.Δάσους καθώς και επεμβάσεις επί των κτιριακών εγκαταστάσεων του υφιστάμενου Σ.Σ.Ειδομένης (Α.Δ.706/16)» της ΈΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.

Εισηγητής: Ανδρέας Βεργίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

Θέμα 8ο: Έγκριση τρόπου επιλογής εργοληπτικών- μελετητικών επιχειρήσεων για έργο του τεχνικού προγράμματος έτους 2018 της Π.Ε. Πιερίας.

Εισηγητής: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

Θέμα 9ο:
Έγκριση επιστορφής αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών και λοιπών εσόδων της Π.Ε. Ημαθίας

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.