Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

"Απεργούμε, γιατί έχουμε φτάσει στα όριά μας"

Δελτίο τύπου Ένωσης Προσωπικού Υπηρεσιών "Βοήθεια στο Σπίτι" Κεντρικής Μακεδονίας
Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι" είμαστε απλήρωτοι εδώ και μήνες, έχοντας φτάσει στα όρια μας, εμείς και οι οικογένειες μας. Η πολύμηνη καθυστέρηση των αποδοχών - δεδουλευμένων μας πρέπει να σταματήσει. 

Πανελλαδικά οι εργαζόμενοι στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» εξυπηρετούμε 100.000 ηλικιωμένους και ΑΜεΑ σε όλη τη χώρα και στηρίζουμε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες στις καθημερινές τους ανάγκες.

Αυτό που ζητάμε είναι να αποκατασταθεί η εργασιακή σχέση που υποκρύπτεται, καθώς εδώ και 15 χρόνια καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες ως συμβασιούχοι ιδιωτικού δικαίου με ανανεωμένες συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ζητάμε να αναγνωριστεί η πραγματική σχέση εργασίας που είναι αορίστου χρόνου.
Η Ένωση Προσωπικού Υπηρεσιών «Βοήθεια στο Σπίτι» Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει οι Σύλλογοι και τα Σωματεία την Πέμπτη 29 Μαρτίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στις 10 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στο Υπουργείο Εσωτερικών.

ΩΣ ΕΔΩ ΔΕN ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.