Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Διπλό στη Κατερίνη για να σωθεί ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός υπέταξε με 2-0 και τον Αλμωπό Αριδαίας και έφτασε τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μια αγωνιστική έμεινε για την ολοκλήρωση της σεζόν, με τον ΑΟΚ αυτή τη στιγμή να βρίσκεται μαζί με τον Λαγκαδά στην ένατη θέση, και να απέχει δύο από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Την Κυριακή πηγαίνει στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό, ο οποίος έχει 39 βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας σώνεται, καθώς υπερτερεί στις πιθανές τριπλές και τετραπλές ισοβαθμίες.

Ο Κιλκισιακός είχε άγχος καθώς χρειαζόταν μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του. Έτσι στο πρώτο ημίχρονο δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες. 

Αποτέλεσμα αυτού ο Αλμωπός να κρατά εύκολα πίσω, δίχως όμως και αυτός από τη μεριά του να μπορεί να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο επιθετικά. Η μόνη φάση στο πρώτο μέρος ήταν αυτή του 25', με τον Λογγινίδη να βγάζει μόνο του από τα δεξιά τον Καθάριο, ο οποίος όμως σταματήθηκε από τον γκολκίπερ Καραγιαννίδη.
Καλύτερος ο Κιλκισιακός στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε μέσα σε ένα τρίλεπτο δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 60' ο Προβατίδης γύρισε παράλληλα και ο Παπαδημητρίου μόνος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63' ο Ματεντζίδης πήρε τη κεφαλιά και ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 69' ο Κολιοφούκας πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση στο εξ επαφής γυριστό του Ιωάννου κρατώντας το μηδέν. Ο Κιλκισιακός αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεσή του, και στο 79' ο Πιπερτζής από πλάγια θέση σούταρε με τον Καραγιαννίδη να διώχνει με το γόνατο.

Τελικά στο 85' ο Προβατίδης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και "έγραψε" το 1-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδημητρίου ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στη περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Καραμπάς, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος, Προβατίδης (90'+2' Ραφαελίδης), Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (70' Πιπερτζής), Καθάριος.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Στογιαννίδης, Μιχαηλίδης, Σαμαρόπουλος, Μούλας, Ελευθεριάδης (70' Παρούτογλου), Κάρτζιος, Τριανταφυλλίδης (56' Παπαδημητρίου), Ιωάννου, Μεντής, Πινέιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.