Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Κιλκίς: Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Φανερωμένης

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου 
H Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει και ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι εν μέσω της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και προς ενίσχυση μας πνευματική θα υποδεχθούμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Η Υποδοχή της Παναγίας της Φανερωμένης θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:30 το απόγευμα, μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Την Ιερά Εικόνα θα υποδεχθούν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ και ο ευσεβής λαός και θα προσκομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος αμέσως μετά θα τελέσει την ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου για τρεις ημέρες, έως και την Δευτέρα 19 Μαρτίου, στην διάρκεια των οποίων θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.