Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Εγκαίνια έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Χρήστου Τσιλιγκερίδη

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με τη συμμετοχή πολλών Κιλκισιωτών και παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δημητρίου Τσαντάκη, του εικαστικού-αρχιτέκτονα, διευθυντή του τμήματος Πολεοδομίας Δήμου Κιλκίς, Φώτη Μισόπουλου έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού, Χρήστου Τσιλιγκερίδη την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Η Μαίρη Σαραντοπούλου, υπεύθυνη Πινακοθήκης της ΤΕΧΝΗΣ, προσέγγισε εικαστικά την πορεία και τα έργα του Χρήστου Τσιλιγκερίδη ενώ μέρος της εκδήλωσης έκλεψε ο μικρούλης ζωγράφος, Χρήστος Κουτσουρίδης, του οποίου έργα επίσης εκτίθονταν, πλάι και ισάξια στα έργα του παππού του.

Το “Αέναο Φως” του Χρήστου Τσιλιγκερίδη πραγματικά ήρθε να καταδείξει ότι το ταξίδι στο όνειρο δε σταματά αντίθετα βλέπει το αβέβαιο μέλλον με αισιοδοξία προσμένοντας ένα καλύτερο αύριο.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 14 έως τις 31 Μαρτίου 2018, και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά (εκτός σαββατοκύριακου) 5:00-8:00 μ.μ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.