Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Κιλκίς: Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Πετοσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Κιλκίς για τους μαθητές-τριες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017-18.

Οι Σχολικοί αγώνες Πετοσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν από τις 12/2/2018 έως τις 2/3/2018 σε συνεργασία με τις Σχολικές μονάδες- Γενικά Λύκεια και τα Επαγγελματικά Λύκεια- του Δήμου Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας και η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών ήταν εντυπωσιακή.

Οι τελικοί των Σχολικών αγώνων Πετοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών έγιναν στο Κιλκίς στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κιλκίς στις 2/03/2018 και Πρωταθλήτριες Ομάδες για το Σχολ. Έτος 2017-18 αναδείχθηκαν:

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ
Πρωταθλήτρια Ομάδα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κιλκίς σχ.έτους 2017-18: 1ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ

1ο ΓΕΛ Κιλκίς - ΓΕΛ Γουμένισσας: 2 - 0


ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ
Πρωταθλήτρια Ομάδα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κιλκίς σχ.έτους 2017-18: 1ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ

Τελικός: 1Ο ΓΕΛ Κιλκίς - ΓΕΛ Ευρωπού: 2-0

Οι Πρωταθλήτριες Ομάδες προκρίνονται στη Β’ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων και θα αγωνισθούν εκτός έδρας με τις νικήτριες ομάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας

Οι Σχολικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν από τις 22/2/2018 έως τις 5/3/2018 σε συνεργασία με τις Σχολικές μονάδες- Γενικά Λύκεια και τα Επαγγελματικά Λύκεια- του Δήμου Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας και η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών ήταν εντυπωσιακή.

Οι τελικοί των Σχολικών αγώνων Καλαθοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κιλκίς στις 5/03/2018 και Πρωταθλήτριες ομάδες για το σχολ. έτος 2015-16 αναδείχθηκαν:

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ
Πρωταθλήτρια Ομάδα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κιλκίς σχ.έτους 2017-18: ΓΕ.Λ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

Τελικός: 1ο ΓΕΛ Κιλκίς 39 - ΓΕΛ Γουμένισσας: 47

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ
Πρωταθλήτρια Ομάδα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Κιλκίς σχ.έτους 2017-18: 2ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ

Σημείωση: Δεν διεξήχθησαν αγώνες καθώς δήλωσε συμμετοχή στους Σχολικούς αγώνες Καλαθοσφαίρισης μόνο το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς , οπότε προκρίνεται στη Β΄Φάση χωρίς αγώνα.

Οι Πρωταθλήτριες Ομάδες προκρίνονται στη Β’ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων και θα αγωνισθούν εκτός έδρας με τις νικήτριες ομάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων.

Την απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων μετά το τέλος των αγώνων, έκαναν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος και ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς κ. Αλατζόγλου Αθανάσιος.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρουν τους μαθητές των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, τους Διευθυντές και τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους και τους ιατρούς των αγώνων μιας και που συνέβαλαν τα μέγιστα στη πετυχημένη διεξαγωγή των Σχολικών αγώνων.

Επίσης, ευχαριστούμε ξεχωριστά τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας για την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων και την συνεργασία τους μιας και η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην ομαλή και ασφαλή κυρίως πραγματοποίηση των Σχολικών Αγώνων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.