Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε ο β' κύκλος Συναντήσεων Γονέων στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς 
Με μεγάλη προσέλευση γονέων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, από τη Διεύθυνση της Ακαδημίας Αλέξανδρος, Συγκέντρωση Γονέων της Ακαδημίας.

Τα αποτελέσματα κρίνονται σαφώς θετικά καθώς συζητήθηκαν βασικά θέματα που αφορούν την περεταίρω βελτίωση λειτουργίας της Ακαδημίας. Ενδεικτικά θέματα που αναλύθηκαν ήταν:

α) Ο Προγραμματισμός και η πορεία του Ετήσιου Πλάνου (ακολουθείται αυτό το Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

β) Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ των ''Χρυσών Ακαδημιών'' (Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ)

γ) Αποτελέσματα Ημερίδας για θέματα Διατροφής και Αθλητικής Παιδείας.

δ) Η τήρηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας κ.ά.

Στις συναντήσεις κύριοι εισηγητές υπήρξαν οι προπονητές των τμημάτων, ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Μιχάλης Αναστασιάδης καθώς και ο κ. Νίκος Μούρος ως Υπεύθυνος του Ετήσιου Πλάνου της Ακαδημίας.

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, το Ποδόσφαιρο και γενικότερα ο Αθλητισμός αποτελεί τρόπο και στάση ζωής. Η ενεργός αλλά και συνάμα διακριτική συμμετοχή στην προπονητική-παιδευτική διαδικασία μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο ασφαλούς και ουσιαστικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών-αθλητών.

Ως εκ τούτου η συνεργασία της Ακαδημίας με τους γονείς κρίνεται απαραίτητη και η ενημέρωσή τους είναι μια βασική προτεραιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.