Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Δήμος Κιλκίς: Υποχρεωτική η καταχώρηση ηλεκτρονικής σήμανσης στο Ειδικό Μητρώο Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς

Από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων – γατών) είναι υποχρεωμένοι, βάσει νόμου, να μεριμνούν για την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου τους στο Ειδικό Μητρώο Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου (Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, κα Βικτωρία Γούναρη τηλ. 23413 52244 και κ. Χρήστο Κυριακίδη τηλ. 23413 52237, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η εγγραφή στο Δήμο γίνεται με την προσκόμιση της βεβαίωσης καταχώρησης του ζώου στην πανελλήνια βάση δεδομένων Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (από πιστοποιημένο κτηνίατρο) και του βιβλιαρίου υγείας του ζώου. 

Υπενθυμίζεται ότι μη εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο επισύρει διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο 300 ευρώ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.