Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Νίκη εκτός έδρας της παιδικής ομάδας του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Η παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς εχθές στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του Αίολου Κατερίνης με 3-0 σετ (25-19, 25-16, 25-22) και κατέλαβε τελικά την Τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ένωσης ΕΣΠΕΜ. 

Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλό βόλεϊ. Από το 1ο σετ ήλεγχε τον αγώνα και ποτέ δεν κινδύνεψε να χάσει σετ και τον αγώνα. Βρήκε μία μικρή αντίσταση, μόνο στις αρχές των σετ την οποία και ξεπέρασε γρήγορα. Όπλο της ομάδος τα ΣΕΡΒΙΣ και οι κεντρικοί του παίκτες χωρίς φυσικά να στερήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες.

Ο προπονητής της ομάδος μας Γιώργος Χειρούλης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του δίδοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής κυρίως στους αναπληρωματικούς παίκτες. Έμεινε ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες, οι οποίοι και θα αποτελέσουν τον κορμό της παιδικής ομάδος στην ερχόμενη σαιζόν. Το παιδικό τμήμα θα συνεχίσει τις προπονήσεις έως και 15 Ιουλίου.

Η σύνθεση της ομάδος:

Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Κυριάκος Πελτιάν, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Ανέστης Τρόπιος (L). Δημήτριος Ασημακίδης, Λεωνίδας Εμμανουηλίδης, Γεώριος Καρέλης, Κων/νος Ταραλίδης

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Δείτε στο YouTube στο κανάλι μας, στιγμιότυπα των αγώνων και κάντε εγγραφή https://www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.