Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κιλκίς: Κοινωνική Μπουτίκ ΟΜΝΕΣ «KAΘ’ΟΙΚΟΝ ΕΝΔΥΣΗ»

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ
O Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας κοινωνικής δομής παροχής ένδυσης, την Κοινωνική Μπουτίκ ΟΜΝΕΣ «KAΘ’ΟΙΚΟΝ ΕΝΔΥΣΗ».

Είναι o χώρος που στηριζόμενος στον εθελοντισμό της τοπικής κοινωνίας, θα διανέμει σε ωφελούμενα άτομα του προγράμματος του ΟΜΝΕΣ, αλλά και νοικοκυριά της πόλης, που το έχουν ανάγκη, είδη ένδυσης και υπόδησης, κ.λ.π.

Ο σκοπός της λειτουργίας του εντάσσεται στο πρόγραμμα πρωτοβουλιών και δράσεων του ΟΜΝΕΣ για την κοινωνική προστασία και μέριμνα των προσφύγων που διαμένουν σε σπίτια στην πόλη του Κιλκίς, ωφελούμενοι του προγράμματος του Συλλόγου εθελοντών Κιλκίς αλλά και ευπαθών ομάδων του ντόπιου πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. 

Η δημιουργία της Κοινωνικής Μπουτίκ ΟΜΝΕΣ«KAΘ’ΟΙΚΟΝ ΕΝΔΥΣΗ». επιδιώκει να συμβάλει με τον τρόπο της στη μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων και νοικοκυριών που διαμένουν στην πόλη του Κιλκίς, δημιουργώντας ένα πλέγμα κοινωνικής προστασίας μέσω του οποίου θα καλύπτονται πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης των κατοίκων του Δήμου μας, ώστε να αποφευχθεί η περιθωριοποίηση ατόμων και οικογενειών. 

Κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί την τοπική κοινωνία αλλά και τοπικά καταστήματα, επιχειρήσεις και συλλόγους σε θέματα εθελοντισμού αλλά και για να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης προς τις οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς προαναφερόμενες ομάδες της πόλης μας.

Κάθε δωρεά, όσο μικρή και αν είναι, στην Κοινωνική Μπουτίκ ΟΜΝΕΣ «KAΘ’ΟΙΚΟΝ ΕΝΔΥΣΗ» μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε όποιον αδυνατεί να προμηθευτεί βασικά αγαθά ένδυσης και υπόδησης, από μόνος του. Αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.

Ανοικτά, από τη Τρίτη έως την Πέμπτη.

- στη Διεύθυνση : Ουτσκούνη 2, τις ώρες : 5 μ.μ.-7 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Kέντρο Ένταξης ΟΜΝΕΣ, 23410 22757 (ώρες γραμματείας 9 π.μ. – 4 μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.