Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Εισήγηση της Κιλκισιώτισσας φιλολόγου Σοφίας Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη, στο 43ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων


Κυκλοφόρησε η έκδοση των Πρακτικών του 43ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων [Π.Ε.Φ.] με θέμα: «Ο Μικρασιατικός Ελληνισμός από την Αρχαιότητα ως τις μέρες μας: Ιστορία και Πολιτισμός».  Το Συνέδριο είχε διεξαχθεί στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2016. (Σχετική αναφορά της Γνώμης ΕΔΩ)

Στις εργασίες του παρουσίασε εισήγηση η Φιλόλογος καθηγήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς Σοφία Γ. Μεσίγκου – Κρικώνη* με θέμα: «Έλληνες ζωγράφοι από τη Μικρασία και οι επιδράσεις τους στη σύγχρονη ελληνική τέχνη. Από τον Φ. Κόντογλου και τον Δ. Διαμαντόπουλο στους Γ. Σικελιώτη και Μ. Αργυράκη». 


Δείτε την εισήγηση της κ. 
Σοφίας Γ. Μεσίγκου – Κρικώνη ΕΔΩ

* Σοφία Γ. Μεσίγκου - Κρικώνη
Φιλόλογος 2ΟΥ ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ
Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π.ΜΟΥΛΛΑΣ»
Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων ( Π.Ε.Φ. )
Μέλος της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.