Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Αυλαία στο 8ο Πασχαλινό Acadimies Golden Cup

32 τμήματα, 14 σύλλογοι, και 500 παιδιά σε 2 αθλητικά κέντρα, πλαισίωσαν το 8ο Πασχαλινό Acadimies Golden Cup, το οποίο «άνοιξε» τις πύλες του την Τετάρτη 11/4 κι έριξε αυλαία το Σάββατο 14 στη Θεσσαλονίκη.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας ΟΑΣΠΕ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κι άλλων σημαντικών φορέων.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ στα αθλητικά κέντρα Planet FC και Joga Bonito ήταν οι εξής:

Κεντρική Σχολή Ρέντη ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νέας Αρτάκης Χαλκίδας, Απόλλων Πόντου, Αχιλλέας Περαίας, Εθνικός Πυλαίας, Bebides 2000, Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης, Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης (Ακαδημία Λογαράς), Ολυμπιακός Βόλου, Σχολή Ολυμπιακού Θεσσαλονίκη, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΝΕ, Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων Αττικής.

Οι περισσότεροι από 500 εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας γεννημένοι από το 2003 ως και το 2010 αξιοποίησαν στο έπακρο τις καιρικές συνθήκες που θύμισαν καλοκαίρι, καθώς και την ευκαιρία να παίξουν και να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που είχε μόνο κερδισμένους.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της τελικής φάσης, ακολούθησαν οι βραβεύσεις, και δόθηκαν κύπελλα, μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και διπλώματα συμμετοχής σε όλους. Την τελετή λήξης χαιρέτησε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, κ. Δώρα Ιωακειμίδου εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, της οποία πλαισίωσαν η Χριστίνα Σκέμπαση, ο Πέτρος Καραμανλής, ο Θάνος Ποϊράζης, ο Νίκος Πόπα, η Μαρία Τσιτσιρίγκου κι ο Κλόντιαν Κοκονόζι.

Οι εκπρόσωποι του ΟΑΣΠΕ, κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής που ακολούθησε κάθε μεγάλο και μικρό τελικό, ευχαρίστησαν θερμά όλους τους όσοι παραβρέθηκαν στα αθλητικά κέντρα, τους γονείς, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, που ήταν άλλωστε και οι πρωταγωνιστές της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης!

Εκ μέρους του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού το παρών έδωσε κ. Βασίλης Νάνος, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από 4 μέλη και συνολικά 11 τμήματα.

Η διοργανώτρια αρχή ευχαριστεί θερμά όλους τους προπονητές των τοπικών ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, καθώς επίσης τον διευθυντή της Ακαδημίας Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης, κ. Παναγιώτη Λογαρά, τον κ. Αθανάσιο Μεθενίτη, διευθυντή της Ακαδημίας Νέας Αρτάκης Χαλκίδας, τον κ. Γιώργο Ζάχο, διευθυντή της Ακαδημίας Ολυμπιακού Βόλου, τον κ. Δημήτρη Κέλλη, διευθυντή της Σχολής Ολυμπιακού Μεγάρων, τον κ. Νίκο Καρύδα (ΠΑΟΚ Κουλούρας), κι όλους όσοι στήριξαν το 8ο Acadimies Golden Cup!

Ποιοι αναδείχτηκαν Κυπελλούχοι
Στην κατηγορία Παίδων την 1η θέση κατέλαβε ο Απόλλων Πόντου, τη 2η θέση η Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και την 3η ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης.

Στην κατηγορία Προπαίδων, την 1η θέση κατέλαβε η Ακαδημία Λογαράς (Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης), τη 2η ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης και την 3η η Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων

Στην κατηγορία Τζούνιορ την 1η θέση κατέλαβε ο ΠΑΟΝΕ, τη 2η η Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης και την 3ηη ΠΑΕ Αρης

Στην κατηγορία Προτζούνιορ την 1η θέση κατέλαβε η Σχολή Ολυμπιακός Μεγάρων, τη 2η η Σχολή Ολυμπιακός Ρέντη και την 3η η Ακαδημία BEBIDES 2000

Τα αποτελέσματα των τελικών (Σάββατο 14 Απριλίου)
ΠΑΙΔΙΚΟ 2003 - 2004
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Αχιλλέας Περαίας - Μ. Αλέξανδρος Θεσ/νίκης 2-2 (4-3 πέν.)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχ. Ολυμπιακός Θεσ/νίκης - ΠΑΕ Απόλλων Πόντου 0-2

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2005 - 2006ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχολή Ολυμπιακός Θεσ/νίκης – Σχ. Ολυμπιακός Μεγάρων (Α.Α.)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Νίκη Απαλού Αλεξ/πολης - Μ. Αλέξανδρος Θεσ/νίκης 6-0

JUNIOR 2007 - 2008
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Μ. Αλέξανδρος Θεσ/νίκης - ΠΑΕ Αρης 2-2 (4-5 πέν.)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχολή Ολυμπιακός Θεσ/νίκης – ΠΑΟΝΕ 1-3

PREJUNIOR 2009 – 2010
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: BEBIDES 2000 – Σχ. Ολυμπιακός Θεσ/νίκης 9-4

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: Σχ. Ολυμπιακού Ρέντη – Σχ. Ολυμπιακού Μεγάρων 2-3

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ 2003-2004
FAIR PLAY: Απόλλων Πόντου

MVP: Γιώργος Κατσαβός (Απόλλων Πόντου)

Καλύτεροι Τερματοφύλακες: Σταύρος Κουλτούκης & Γιώργος Τσακίρης (Απόλλων Πόντου)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2005-2006FAIR PLAY: Ακαδημία Νέας Αρτάκης Χαλκίδα

MVP: Τσελεπάκης Σαράντης (Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Τσομπανούδης Δημήτρης (Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης)

Βραβείο Ήθους: Ολυμπιακός Βόλου

JUNIOR 2007-2008
FAIR PLAY: ΠΑΟΝΕ

MVP: Δριγκάκης (Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Ξενοφώντας Μόμτσος (ΠΑΟΝΕ)

PREJUNIOR 2009-2010
FAIR PLAY: BEBIDES 2000

MVP: Καβάλος Θεολόγος (Σχολή Ολυμπιακού Ρέντη)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Έκτορας Ασλάνης (Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων)

Τους αθλητές ξεδίψασε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ”, με την ευγενική χορηγία των κ. Πανούχου (Papillon - Veranda). Τη φωτογραφική κάλυψη ανέλαβαν οι "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ" (Ολυμπία Χατζή - Θανάσης Δαδάλας). Τη βιντεοσκόπηση των αγώνων ανέλαβε η NAC (Νίκος Αντωνιάδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.