Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πρωταθλήτρια η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού μόλις στην δεύτερη χρονιά της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, κερδίζοντας το απόγευμα της Κυριακής με 2-1 την Δόξα 2016. 

Ο ΑΟΚ τερμάτισε πρώτος με 19 βαθμούς, με την Δραμινή ομάδα να μένει στους 15.
Ο Κιλκισιακός έπαιζε για δύο αποτελέσματα, καθώς του αρκούσε και η ισοπαλία, αλλά όπως έλεγαν τις προηγούμενες μέρες οι παίκτριές του, αποκλειστικός στόχος ήταν η νίκη και μπήκαν μέσα στο γήπεδο μόνο για το "τρίποντο".

Μπροστά σε 300 και πλέον φίλους της ομάδας που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ο Κιλκισιακός μπήκε δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 5' με την τερματοφύλακα Κολγκέκα να προλαβαίνει την Νικολαΐδου και στην επαναφορά την Αναστασιάδου να πλασάρει εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 25' η Αναστασιάδου έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στην Κωνσταντίνα Βασιλειάδου, που με ψυχραιμία ντρίμπλαρε και την Κολγκέκα και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Καρμπόν φάση στο 31', όταν η Μαρία Φούρναρη βρήκε με διαγώνια μπαλιά την Βασιλειάδου, η οποία μπήκε από τα δεξιά στη περιοχή και με άριστο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Η Δόξα είχε καλή στιγμή να μειώσει στο 43' όμως η Τσαρτσαράκη απέκρουσε τετ-α-τετ.

Στο 49' η Σπυριδούλα Γάτσιου ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Η Κολγκέκα όμως απέκρουσε την εκτέλεση της Βασιλειάδου.
Από εκεί και μετά δεν είχαμε φάσεις, με την Δόξα να μειώνει στο 72' με πλασέ έξω από τη περιοχή της Παπαδοπούλου. 

Στο 79' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη η Μαλισιώρα των φιλοξενούμενων για αντιαθλητικό χτύπημα στην Μουρατίδου. Ο Κιλκισιακός διαχειρίστηκε σωστά τον χρόνο, δεν κινδύνευσε και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά (69' Ακριβοπούλου), Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Μίγκου, Νικολαΐδου (57' Παυλίδου-90' Αδαμίδου), Βασιλειάδου, Φούρναρη, Γάτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.