Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Χορεύουν οι "Αργοναύτες" Κιλκίς

Ανακοίνωση Αργοναυτών Κιλκίς
Τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας διοργανώνουμε οι Αργοναύτες το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης "Θέατρο". Ώρα έναρξης: 21.00

Τα χορευτικά του συλλόγου μας θα παρουσιάσουν την μέχρι τώρα δουλειά τους υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών και χοροδιδασκάλων τους κας Ελένης Ελευθεριάδου (τμήματα παιδικά και εφηβικό), κου Παραδείση Καλαμαρινού (τμήμα ενηλίκων) και κου Κώστα Νικολαΐδη (τμήμα ενηλίκων και τμήμα παραστάσεων) και φίλοι και μέλη του συλλόγου θα διασκεδάσουμε παρέα σε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι.

Κοντά μας θα έχουμε στη λύρα τον Δημήτρη Δαμιανίδη, τον Στάθη Πορφυρίδη και τον Θεόφιλο Αγγελίδη. Στο νταούλι θα είναι ο Μπάμπης Κιτσονίδης και ο Στέλιος Τερζόπουλος. Στο κλαρίνο ο Γιώτης Γρηγοριάδης και στο αγγείο ο Ελευθεριάδης Γιώργος.

Προσκλήσεις προπωλούνται. Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, πότο και αναψυκτικό.

Θα χαρούμε να σας έχουμε παρέα και σε αυτήν μας την προσπάθεια να κρατήσουμε επίκαιρα και εν ζωή όσα οι παλαιότεροι μας άφησαν ως πολιτιστική παρακαταθήκη μιας και το ποντιακό γλέντι πάντοτε έδενε τους ανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.