Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Έτοιμα μα τα «βαριά χαρτιά» για την Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού δίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της την Κυριακή και οι δυο πιο έμπειρες παίκτριες της ομάδας Ελένη Μουρατίδου και Σπυριδούλα Γάτσιου μίλησαν στην επίσημη σελίδα του ΑΟΚ για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Τόνισαν πως αν και ο βαθμός αρκεί, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη για να έρθει αυτός ο θρίαμβος. Η άνοδος στην Β΄ Εθνική.

Η Μουρατίδου δίνει άλλη ποιότητα στην ομάδα, με ένα τεράστιο background από πίσω, με πέντε πρωταθλήματα Ελλάδος, συμμετοχές στην Εθνική, όπως επίσης και στοChampions League! Κατάγεται από το Δροσάτο, είναι η αρχηγός του Κιλκισιακού και θέλει να φτάσει σε ακόμη μια επιτυχία.

Από την άλλη η Γάτσιου είναι αυτή με τα περισσότερα γκολ στα δυο χρόνια λειτουργίας της ομάδας, και αν και την φετινή χρονιά έχασε αρκετούς αγώνες λόγω σπουδών, πλέον είναι πανέτοιμη.

Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος του Κιλκισιακού που αναμένετε να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο.

-Πως βλέπετε το παιχνίδι της Κυριακής;
Ε.Μ. «Οποια ομάδα το θέλει περισσότερο αυτή θα πάρει και το παιχνίδι. Παίζουμε για δύο αποτελέσματα, όμως θέλουμε τη νίκη. Θα μπούμε στο γήπεδο με αυτό τον σκοπό. Είμαστε έτοιμες και ανυπομονούμε για το ματς.»

Σ.Γ. «Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Εξαρτάται αποκλειστικά από μας. Ναι μεν μας φτάνει και η ισοπαλία, αλλά στόχος είναι το τρίποντο».

-Η φετινή χρονιά μέχρι τώρα κυλά εξαιρετικά για τον Κιλκισιακό
Ε.Μ. « Είχαμε την ευτυχή συγκυρία να ενισχυθεί το ρόστερ με κορίτσια που παρά το ότι ήταν νεαρά σε ηλικία, μπήκαν άμεσα στον βασικό κορμό της ομάδας. Υπάρχει αγωνιστική βελτίωση για αυτό είμαστε και πρώτες.»

Σ.Γ. «Για μένα είναι ο τέταρτος αγώνας που θα λάβω μέρος φέτος. Λόγω σπουδών δεν μπόρεσα να παίξω στα περισσότερα παιχνίδια. Παρόλα αυτά τα κορίτσια έχουν πάρει τα αποτελέσματα που έπρεπε, και πλέον όντας και εγώ απολύτως έτοιμη θα τα δώσω όλα την Κυριακή.»

-Που θα κριθεί ο αγώνας της Κυριακή;
Ε.Μ. «Πιστεύω στην δύναμη της ψυχής. Ούτε ποια ομάδα θα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση, ούτε σε τίποτα άλλο. Αν το «λέει» η καρδιά μας θα το πάρουμε.»

Σ.Γ. «Καθώς ο στόχος είναι μεγάλος, θα πρέπει να έχουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση σε όλο το ενενηντάλεπτο και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.»

- Σε δυο χρόνια λειτουργίας το γυναικείο τμήμα έφτασε πλέον κοντά στον πρώτο τίτλο

Ε.Μ. «Θα μπορούσαμε και από πέρσι να ανέβουμε στην Β΄ Εθνική γιατί είχαμε κάνει καλή πορεία. Ας ανεβούμε τη Κυριακή. Το κυνηγάμε από πέρσι και πλέον ήρθε η ώρα. Έχουμε αγωνιστεί και ομάδες της Β΄ Εθνικής, και νομίζω πως θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκεί.»

Σ.Γ. «Στις λεπτομέρειες χάθηκε πέρσι η άνοδος, καθώς οι άλλες ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους. Δεν τα καταφέραμε για λίγο, αλλά…Κυριακή κοντή γιορτή!»

-Η μέχρι τώρα πορεία σας στο ποδόσφαιρο
Ε.Μ. «Ξεκίνησα στην ακαδημία του χωριού μου που είναι το Δροσάτο. Συνέχισα στην Ακαδημία της Δόξας Χέρσου και από εκεί στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ακολούθησε η Εθνική Νεανίδων και η μετεγγραφή μου στον ΠΑΟΚ.
Τον Αύγουστο του 2016 ο υπεύθυνος του Γυναικείου Τμήματος Σπύρος Μιχαηλίδης μου έκανε πρόταση και μέσα σε δύο λεπτά την δέχθηκα γιατί μου άρεσε το πλάνο που είχε στο μυαλό του.»

Σ.Γ. «Από μικρή μου άρεσε το ποδόσφαιρο, έπαιζα με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, όπως επίσης και τον παππού μου που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Άρη Κιλκίς πριν δημιουργηθεί ο Κιλκισιακός.

Καθότι μεγάλωσα στην Πρέβεζα θήτευσα στην ακαδημία του τοπικού ΠΑΣ αρχικά και στη συνέχεια σε άλλες ακαδημίες. Το 2013 πέρασα ως φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια πληροφορήθηκα πως ο Κιλκισιακός έκανε ομάδα ποδοσφαίρου, και καθώς είμαι μισή Κιλκισιώτισσα αποφάσισα να έρθω στην ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.