Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Προσπάθεια αναγέννησης του Στίβου της Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Συλλόγου Αθλητική Παιδεία
Μια μικρή ομάδα 13 αθλητών/τριών του Συλλόγου Αθλητική Παιδεία, με οδηγό τη χαρά, τη θετική ενέργεια και τα έντονα συναισθήματα που προσφέρει ο αθλητισμός, διέπρεψαν με την παρουσία τους στους αγώνες στίβου στο τρίαθλο της κατηγορίας Παμπαίδων Β και Παγκορασίδων Β, που διεξήχθησαν στο στάδιο του Κιλκίς το Σάββατο 14/4/2018. 


Έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με την ομαδική συνοχή, την αγωνιστικότητα και το ήθος που τους διακρίνει, προσδίδοντας βαρύτητα και αξία στο εγχείρημα που γίνεται από κάποιους ανθρώπους μεμονωμένα, με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του αγωνιστικού στίβου στην Αξιούπολη. 


Τα παιδιά έδειξαν ότι, η επιμονή, η πίστη και προσήλωση σε αυτό που κάνουν, σε συνδυασμό με την οργανωμένη και συστηματική προσπάθεια, υπερνικά όλες τις αντίξοες συνθήκες που καθημερινά αντιμετωπίζουν στην προπόνηση και δικαιώνει τελικά τους δυνατούς στη ψυχή και στο σώμα. 

(Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αθλητές/τριες του συλλόγου αναγκάζονται να αλλάζουν τακτικά χώρο προπόνησης, λόγω των μεγάλων ελλείψεων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Αξιούπολης, οι οποίες άλλοτε καθιστούν αδύνατη και άλλοτε δυσχεραίνουν την προπόνησή τους).

Ο προπονητής και το ΔΣ του Σωματείου συγχαίρουν τους αθλητές/τριες του Συλλόγου και ευχαριστούν τους γονείς για την υποστήριξη που προσφέρουν στα παιδιά τους. 

Ελπίζουν ο απόηχος αυτής της αθλητικής ημέρας να φτάσει στους ιθύνοντες του αθλητισμού του δήμου Παιονίας και να τους ευαισθητοποιήσει ώστε να πράξουν τα δέοντα και αυτονόητα: την επίστρωση δηλαδή με ταρτάν του χώρου κάτω από την κερκίδα, σύμφωνα με παλαιότερη δέσμευσή τους, την κατασκευή εκ’ νέου του κατεστραμμένου διαδρόμου και του σκάμματος στο άλμα σε μήκος και τριπλούν, την κατασκευή τομέων ρίψης και την δημιουργία σκάμματος σε ύψος. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για να ανταποδώσουν την τιμή που κάνουν σε όλους μας αυτά τα παιδιά: να αγωνίζονται δηλαδή για το καλύτερο (με τις όλες τις προεκτάσεις που μπορεί αυτό να έχει). 

Είναι υποχρέωση της Πολιτείας και του δήμου εν’ προκειμένω, που είναι ο κύριος εκφραστής της, να παρέχει τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά αλλά και σε όσα θα έρθουν στο μέλλον, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους και να εκφραστούν μέσα από τον υγιή αθλητισμό.

Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές μας:

Λιακοπούλου Μαρία: Σφαιροβολία, 1η
Μπλάτσης Αλέξανδρος: Μήκος 1ος

Ευαγγελίδου Αριστέα: 1000μ, 2η 

 Θεοφάνους Χρύσα: Ύψος 2η.

Κουϊμτζίδης Δημήτριος: 60μ 3ος 

Μέλλιου Ειρήνη: 60μ εμπόδια 3η & Σφαιροβολία: 3η

Αραμπατζή Βαρβάρα: 60μ εμπόδια, 6η 

Ευαγγελίδου Αναστασία: 60μ εμπόδια 7η

Κουρτίδου Αθηνά: Σφαιροβολία, 10η 

Κουρτίδου Κυριακή: 60μ εμπόδια 8η

Μπεκιάρη Σμαράγδα: 60μ εμπόδια 9η 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.