Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κορασίδων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Πανέτοιμη η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα ανυπομονεί για τον τελευταίο αγώνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κορασίδων ΚΔ Μακεδονίας.

Η ομάδα του Αίαντα που εκτός από τη νίκη, "αρκείται" ακόμη και σε ήττα με 2-3 σετ για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κορασίδων για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και στην ιστορία της πόλης μας.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου έχει ναυλώσει λεωφορείο με δωρεάν συμμετοχή και απευθύνει κάλεσμα προς όλο τον κόσμο του συλλόγου αλλά και τη νεολαία της πόλης να ακολουθήσει την ομάδα στο ταξίδι της στην Καστοριά το Σάββατο 21 Απριλίου.

Ο αγώνας έχει οριστεί στις 19:00 και όποιος ενδιαφέρεται να ακολουθήσει την αποστολή μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο στο τηλ. 6972030876 (Αβραμίδης Ανδρέας).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.