Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Θεσσαλονίκη-Εκδήλωση: Το Σχέδιο Μάρσαλ άλλαξε την Ελλάδα;

Δελτίο τύπου Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.)
Το Σχέδιο Μάρσαλ άλλαξε την Ελλάδα; Ποιες ήταν οι οικονομικές και διπλωματικές παρακαταθήκες του; 70+1 χρόνια μετά το think tank Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.) διοργανώνει και σας καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με κύριο θέμα τις Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις του τότε και του σήμερα. 


Στην εποχή αυτή των συνεχών και πολυδιάστατων εξελίξεων είναι αναγκαίες οι συλλογικά επωφελείς διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και οι σύγχρονες πολιτικές με ευθύνη και θάρρος. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε από τα σωστά και τα λάθη του παρελθόντος.

Το βιβλίο του κ. Αλέξανδρου Κωστόπουλου «Γέφυρες Συνεργασίας: Σχέδιο Μάρσαλ και Ελλάδα» εξετάζει προσεκτικά και σε βάθος το Σχέδιο Μάρσαλ με σκοπό να αντλήσουμε γόνιμα στοιχεία που θα μας θωρακίσουν ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις προκλήσεις και τις μελλοντικές προοπτικές.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ οι κ.κ.:

- Αλέξανδρος Κωστόπουλος,Founder and CEO της FORESIGHT Strategy & Communications, Συγγραφέας «Γέφυρες Συνεργασίας: Σχέδιο Μάρσαλ και Ελλάδα» (Εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ)

- Σπύρος Λίτσας, Αναπλ. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων ΠΑ.ΜΑΚ.

- Θανάσης Κουϊμτζης, CEO Kouimtzis Group

- Ιωάννης Π. Χουντής, Πρόεδρος ΚΕ.ΑΣ.Μ. και Κλασικός Φιλόλογος

Χαιρετισμό θα κάνει ο Γιάννης Παπαγεωργίου, Γενικός Διευθυντής ΚΕ.ΑΣ.Μ. και Οικονομολόγος, MSc HR Management

Την εκδήλωση συντονίζει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του DEI College (Εθνικής ΑΜΥΝΗΣ 9, Θεσσαλονίκη) την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στις 18.30.

*Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε άτομα που το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.