Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Δήμος Κιλκίς: Νέος Αντιδήμαρχος Κρουσσών, ο Γεώργιος Μπαλάσκας

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς ορίστηκε Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών ο κ. Γεώργιος Μπαλάσκας.
Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο νέος Αντιδήμαρχος αφορούν:

-την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών

-την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών

-τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών

-τη συνεργασία με τους Προέδρους και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών για την επίλυση των προβλημάτων τους

-την περισυλλογή αδέσποτων ζώων, εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών.

Ο νέος Αντιδήμαρχος θα έχει την αρμοδιότητα της έκδοσης και υπογραφής του συνόλου των αποφάσεων Δημάρχου, των Διοικητικών Πράξεων και των εγγράφων, βεβαιώσεων, συμβάσεων – πλην των προγραμματικών συμβάσεων - που εκδίδονται στα πλαίσια λειτουργίας των υπηρεσιών των οποίων έχει την αρμοδιότητα επίβλεψης, κατεύθυνσης και ελέγχου ενώ θα επιβλέπει, θα κατευθύνει και θα ελέγχει τις υπηρεσίες με το αντίστοιχο προσωπικό, στα θέματα αρμοδιότητάς του και θα μελετά και θα εισηγείται προτάσεις για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία τους.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο Ανέστη Πογέλη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν αλλά και για το έργο που παρήγαγε στους τομείς ευθύνης του ενώ ευχήθηκε στον κ. Μπαλάσκα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. 

Από την πλευρά του ο κ. Πογέλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο Κιλκίς για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλλε και ευχήθηκε στο διάδοχό του καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. 

Με τη σειρά του, ο νέος Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κιλκίς για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό του δεσμευόμενος ότι θα εργαστεί σκληρά όπως και ο προκάτοχός του για το καλό και το συμφέρον της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών.

Η θητεία του κ. Μπαλάσκα στο αντιδημαρχιακό αξίωμα ορίζεται από την 11.4.2018 έως τις 31.8.2019.

Δήλωση νέου Αντιδημάρχου Κρουσσών Γιώργου Μπαλάσκα
"Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Σισμανίδη να μου αναθέσει καθήκοντα Αντιδημάρχου Κρουσίων, μιας περιοχής του Δήμου μας που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και αγαπώ ιδιαίτερα.


Από τη θέση αυτή θα συμβάλλω και 'γω με όλες μου τις δυνάμεις για την προκοπή του τόπου μας και για την ανάδειξη των προοπτικών που έχει με τα θετικά του πλεονεκτήματα.

Επίσης, συγχαίρω για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε, τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κ. Πογέλη, με τον οποίο θα συνεργαστώ για όλα τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.