Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Πέθανε η Κική Παπαδοπούλου Πάγκου της ΤΕΧΝΗΣ

Μια σπουδαία προσωπικότητα του Κιλκίς έφυγε σε ηλικία 79 ετών, την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 από κοντά μας... Η Κική Παπαδοπούλου Πάγκου της ΤΕΧΝΗΣ, ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τον πολιτισμό και τις τέχνες, που προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας, δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 11 το πρωί στη Μητρόπολη Κιλκίς.

Στα 26 χρόνια που υπηρέτησε την ΤΕΧΝΗ από τη θέση της Προέδρου, κατόρθωσε να την αναδείξει σε έναν από τους πιο δραστήριους συλλόγους, παράγοντας ένα μοναδικό και πλούσιο έργο και φέρνοντας το κοινό του Κιλκίς σε επαφή με κορυφαίες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών.

Με τη δημιουργία της Πινακοθήκης της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό, τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού» και με μια σειρά άλλων αξιόλογων πρωτοβουλιών και δράσεων, κατόρθωσε να βγάλει το νομό μας από την αφάνεια και την εσωστρέφεια και να καταπολεμήσει την «πολιτιστική ανυδρία» που επικρατούσε στον τόπο μας.

Η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο του πολιτισμού.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένειά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.