Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Γρηγόρης Κυριακού: Προτάσεις για ένα θεσμικό πλαίσιο υπέρ των νέων


Υπογράφει ο Γρηγόρης Κυριακού
Γενικός Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου
Πανελληνίου Σωματείου Συμβούλων Νέων
Στα μέσα Δεκεμβρίου το νεοϊδρυθέν επαγγελματικό «Πανελλήνιο Σωματείο Συμβούλων Νέων» (www.youthwork.gr) επισκέφθηκε το Βύρτσμπουργκ και το Μόναχο της Γερμανίας με σκοπό να ανταλλάξει τεχνογνωσία σχετικά με τις μορφές, δομές και εμπειρίες των επαγγελματιών της εργασίας με νέους στη Γερμανία.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (4/1/2018)

Ζητείται υπάλληλος έως 29 ετών για περίπτερο στο Κιλκίς. Ώρες επικοινωνίας μετά τις 18:00 στο τηλέφωνο 6984 914993.

Συλλυπητήρια του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, για το θάνατο του Γεωργίου Πολυμένη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς εκφράζει τη θλίψη και τα βαθιά του συλλυπητήρια στο μέλος και Ταμία του Δ.Σ., Αγάπη Πολυμένη, για το θάνατο του πατέρα της, Γεωργίου Πολυμένη.

Οι δημότες Κιλκίς αγκάλιασαν και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό


Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Το 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς τήρησε την υπόσχεσή του και κράτησε καλή και διασκεδαστική παρέα στους δημότες προσφέροντάς τους πλούσιο θέαμα, γιορταστικές μουσικές, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονα δώρα στα παιδιά.

Συνάντηση εργασίας Δημήτρη Μάρδα με την Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου

Δελτίο τύπου Δημήτρη Μάρδα
Σε συνάντηση εργασίας του κ. Δημήτρη Μάρδα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β Θεσσαλονίκης, με την κα Έφη Αχτσιόγλου Υπουργό Εργασίας, συζητήθηκαν θέματα ενδιαφέροντος του υπουργείου. 

Στον Κιλκισιακό ο Ηλίας Προβατίδης

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εμπειρία και ποιότητα προσθέτει ο Κιλκισιακός στο δυναμικό του με την απόκτηση του 34χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Προβατίδη.

Οι Πρωταθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς, στο Γυμναστήριο Kinesis

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Για μία ακόμη χρονιά οι ομάδες βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς επέλεξαν το Γυμναστήριο Kinesis για την προετοιμασία τους ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ανακοίνωση σχετικά με την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων (ΑΠΧ):

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση και καλλιέργεια χασισιού

Σε οικία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν πάνω από 4 κιλά κάνναβης και δύο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία


Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 31χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (3-1-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 7 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Παιονία: Συνελήφθη 44χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (3-1-2018) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Πετυχημένες και οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Έχοντας ως προίκα την πολύτιμη εμπειρία της περσινής χρονιάς, το Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα εκδηλώσεων 2017-2018 ήταν ομολογουμένως ακόμα πιο επιτυχημένο με ωραιότερες δράσεις και ακόμα πιο υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις από τα προηγούμενα χρόνια. 

Παράταση πληρωμής των οφειλών των κτηνοτρόφων για τις βοσκήσιμες γαίες των ετών 2016 και 2017 μέχρι και την 15/2/2018

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε η υπ’ αριθμ. 2056/140051/29-12-2017 ΥΑ (ΦΕΚ 4642 Β’ 2017) που αφορά τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 1332/93570/ 23-08-2016 (Β’ 2848) «Διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών ελέγχου χωροταξικής ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων χρήσης της βοσκής, κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης» απόφασης του Υπ.Α.Α.Τ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΕΧΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ» σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 24.12.2017 συγκαλεί τα μέλη της σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην έδρα της, επί της οδού 25ης Μαρτίου 20, την Κυριακή 14.01.2018 και ώρα 12μ., με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως:

Γεωργαντάς: "Να απαλλαγούν από το τέλος διοδίων οι μόνιμοι κάτοικοι Παιονίας"

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα: «Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Παιονίας πρέπει άμεσα να απαλλαγούν από το τέλος διοδίων».

Kinesis Gym Kilkis: Super προσφορά κερδίζοντας δώρο για κάποιον φίλο σου

Νέος χρόνος…
Νέοι στόχοι…

Ξεκινά νέο εκπαιδευτικό τμήμα Εθελοντών Νοσηλευτών στο Κιλκίς

Το Περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σας ενημερώνει ότι θα ξεκινήσει νέο εκπαιδευτικό τμήμα Εθελοντών Νοσηλευτών καθώς και Εθελοντών Σαμαρειτών, για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 17 ετών και άνω.

3η επιτυχία για το 3ο Santa Run Kilkis 2017


Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με αντίπαλο το τσουχτερό κρύο οι γιορτινοί δρομείς για 3η συνεχόμενη χρονιά τίμησαν τον χριστουγεννιάτικο δρόμο αλληλεγγύης.

Ευχές για το 2018 από τον ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς


ΚΚΕ: "Καλή και Αγωνιστική Χρονιά το 2018"


Κιλκίς: "Ζωή και Κότα, με Χαβίτς και με Κορκότα"


"Υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις στην Παιονίας"

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς του δήμου Παιονίας ήταν ακόμα πιο επιτυχημένο και με υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη.