Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς

Γράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Ο πολυκατακερματισμός της Κεντροαριστεράς ήρθε ως αποτέλεσμα της τεράστιας συμπίεσης που υπέστη ο πολιτικός της χώρος υπό το βάρος της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής ύφεσης. 

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Δεκέμβριο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Δεκέμβριο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -558- άτομα και ειδικότερα:

Κιλκισιακός: Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό αποδείχθηκε τη Κυριακή στο Παλαιοχώρι, με τον Κιλκισιακό να ηττάται με 2-0 από τον τοπικό Άρη. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε πολύ καλή απόδοση και δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας βάσει των ευκαιριών που είχε στο ενεργητικό της.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και ΝΟΔΕ Ν.Δ. Κιλκίς

Εργασίες διαγράμμισης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στις 9 το πρωί.

Κιλκίς: Βιωματικό εργαστήριο με θέμα, Αλλάζοντας μέσα από τις αλλαγές»

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης “ΝΗΡΕΑΣ” 
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σχεδιάζει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για γονείς μαθητών ΣΤ΄ Τάξης, με θέμα: «Αλλάζοντας μέσα από τις αλλαγές».

Γεωργαντάς: "Μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με διθυραμβικό τρόπο ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης κατάφερε να δώσει 50.000€ ώστε να γίνει η μετακόμιση του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς στο νέο κτίριο. Πραγματικά τεράστια επιτυχία για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει αυτή την άθλια ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες για το ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της πόλης μας. Οι Κασσάνδρειες προφητείες "...Δυστυχώς οι φόβοι μου για την εξέλιξη της υπόθεσης επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο χθες από τα χείλη του Αναπληρωτή Προέδρου του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Αναστάσιου Μωυσιάδη..." του τοπικού βουλευτή της Ν.Δ δεν επαληθεύτηκαν.

Δήμος Παιονίας: Παρατείνεται η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Από τον δήμο Παιονίας ανακοινώνεται ότι παρατείνεται έως 28-02-2018 η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον δήμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41 ν.4508/2017(φεκ 200/2017 τεύχος α).

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), αύριο (9 Ιανουαρίου 2018) και την Πέμπτη (11 Ιανουαρίου 2018), λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων σήμανσης και καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα:

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων κλάσης 2021

Πρόσκληση παρουσίασης Στρατευσίμων κλάσης 2021 για κατάθεση δελτίου απογραφής.
Δείτε ΕΔΩ