Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Τζίμη Πανούση

Τη θλίψη του για την απώλεια του Τζίμη Πανούση εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε:

Δυνατή η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μετέβη στη Θεσσαλονίκη με τέσσερα ηλικιακά τμήματα, δίνοντας αγώνες με τα αντίστοιχα του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς και της ΔΗΜΤΟ Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Λ. Αυγενάκη
«Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη. Ολοκληρώσαμε το 2017 ένα Συνέδριο που επιβεβαίωσε ότι είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς. 

Η ''Κεντρική Βαλκανική Δημοκρατία'' ήταν μια κάποια λύσις

Του Θωμά Χ. Μαρκοπούλου*
"Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη. Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους ανθρώπους έρχεται πρώτο." Charles De Gaulle... Well said!

Συνελήφθη 22χρονος στον Προμαχώνα για εισαγωγή και μεταφορά ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (12 Ιανουαρίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 22χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για εισαγωγή και μεταφορά ηρωίνης.

Εύζωνοι Κιλκίς: Συνελήφθη 60χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (12-1-2018) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 60χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 9 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σούπερ προσφορά από το GOLDEN ATHLOS GYM

Μετά τις γιορτές είπαμε να σας κάνουμε ένα δώρο 
Τι καλύτερο από μια προσφορά για να κάψουμε τις θερμίδες των εορτών
15 ευρώ τον μήνα για δύο μήνες
Η προσφορά ισχύει μόνο για τα αναγραφόμενα αθλήματα

Άτλας Κιλκίς vs Αίας Κιλκίς


"Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, ο νομός Κιλκίς καταρρέει"

Επιστολή Παύλου Τονικίδη προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο
"Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,
Εδώ και δεκαετίες στα βόρεια σύνορά μας υφίσταται ένα ζήτημα, το οποίο προϊόντος του χρόνου, μετεξελίχθηκε και εξακολουθεί να εξελίσσεται με γεωμετρική πρόοδο, σε πραγματική πληγή για την Οικονομία της περιοχής μας. 

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς, ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς
Με επιστολή που απέστειλε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρείχε, μαζί με τους υπεύθυνους του Κεντρικού Φιλοπτώχου της Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτας, στην εκστρατεία συλλογής καπακιών που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος προκειμένου να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο για την αξιοπρεπή αυτοεξυπηρέτηση κάποιου συνανθρώπου με τη Δράση "Μαζεύουμε Καπάκια Για Παιδιά Με Ειδικά Χαρίσματα".

Δείτε video από την κοπή πίτας 2018 της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας και ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018 της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας και ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.