Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η Γιώτα Νέγκα στο Μύλος Club στην Θεσσαλονίκη

Η kazandb παρουσιάζει την Γιώτα Νέγκα σε τραγούδια ανδρών ερμηνευτών το Σάββατο 3 και 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Μύλος Club στην Θεσσαλονίκη.

«Οι αριθμοί εκδικούνται»

Ανακοίνωση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης 
Η Νέα Δημοκρατία, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης από την Κυβέρνηση και την προετοιμασία της οριστικής εξόδου της χώρας από την επιτροπεία, έχει χάσει πια κάθε στοιχείο αξιοπιστίας και πολιτικής σοβαρότητας. Διαφορετικά, πώς να ερμηνεύσει κανείς το γεγονός ότι επικαλείται στοιχεία που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα, προκαλώντας τη κοινή λογική…

Είναι η Μακεδονία ελληνική;


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων εγείρονται πολλά ερωτήματα κυρίως στους κύκλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την ελληνικότητα των μακεδόνων. 

Τι λένε οι Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για το Σκοπιανό

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεδρίαση του στις 22-1-2018 αποφάσισε τα παρακάτω:

Κοινές δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ

Κοινές δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ
Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: Να ευχαριστήσω τον κύριο πρωθυπουργό, το Ζόραν Ζάεφ, για τις σημερινές μας συνομιλίες. Είμαστε δυο άνθρωποι που ανήκουμε σε μια νέα γενιά, δυο προοδευτικοί πολιτικοί σε μια εξαιρετικά δύσκολη γειτονιά. Και πιστεύω ότι αγωνιζόμαστε και οι δυο να φέρουμε στο προσκήνιο αυτά που ενώνουν τους λαούς μας, προσπαθώντας ταυτόχρονα να βρούμε λύσεις σε αυτά που μας χωρίζουν.

Video από την εσπερίδα με θέμα, «Η ποιότητα δεσμού μητέρας-παιδιού, δείκτης για τη συντροφική μας ζωή»


Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, διοργάνωσαν ενημερωτική Εσπερίδα στην αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 18.00 – 21.00.

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη
στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος
"Φίλες και φίλοι,
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Η κλεψύδρα τρέχει και ο χρόνος τελειώνει για την χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος μετά τη Μεταπολίτευση. Το 2018 είναι η χρονιά που ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Και μαζί για την επανεκκίνηση της Ελλάδας. Η μεγάλη νίκη πλησιάζει. Η νίκη που θα οδηγήσει στην αναγέννηση της πατρίδας μας. Η νίκη που θα γεμίσει ξανά τους Έλληνες με ελπίδα, με όραμα, με προοπτική.

Ψήφισμα Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς για την ονομασία των Σκοπίων

Ψήφισμα Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς 
"Η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με αφορμή τις εν εξελίξει διπλωματικές προσπάθειες για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου των Σκοπίων:
➤εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην ονομασία της γείτονος με χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του
διακηρύττει την αντίθεσή της στη σύνθετη ονομασία.

Ευχαριστούν θερμά τους συνταξιούχους πολιτικούς δημοσίους υπαλλήλους ν. Κιλκίς

"Οι ωφελούμενοι και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστούν θερμά τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ για την αγάπη του και τη δωρεά χρηματικού ποσού, στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «ΒηματίΖΩ».

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (24/01/2018)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός λογιστή με προϋπηρεσία και με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, για πλήρη απασχόληση σε λογιστικό γραφείο στο Κιλκίς.
Αποστολή βιογραφικών στο astir21@otenet.gr

Προσωρινή εξυπηρέτηση δημοτών Δ.Ε. Χέρσου από το Ληξιαρχείο Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται ότι οι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου θα εξυπηρετούνται από αύριο 25 Ιανουαρίου έως τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου για ληξιαρχικές τους πράξεις από το Ληξιαρχείο Κιλκίς.

Τι λέει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας λαμβάνοντας υπόψη τα πολιτικά και διπλωματικά τεκταινόμενα περί της διαδικασίας ένταξης της γείτονος χώρας της FYROM στους υπερεθνικούς οργανισμούς και δη στο ΝΑΤΟ, ενόψει και της επικείμενης Συνόδου Κορυφής τον προσεχή Ιούλιο, καλείται να ψηφίσει επί των κατωτέρω:

Γεωργαντάς: "Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαιωνίζει μια από τις χειρότερες πρακτικές του παρελθόντος"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κυρία Γεωργία Τσελέκη σας ευχαριστούμε από καρδιάς...

Υπογράφει ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Διεύθυνση του 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το Δήμο Κιλκίς και όλους όσους συνέδραμαν στην επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς αλλά και ιδιαίτερα την κ. Τσελέκη Γεωργία, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κιλκίς για τις άμεσες ενέργειές της μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για τη γρηγορότερη διευθέτηση και τακτοποίηση των αναγκών του νέου κτιριακού συγκροτήματος.

Τα νέα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς (24/01/2018)

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ
Οι παίδες του Άτλαντα Κιλκίς νίκησαν την Κυριακή που μας πέρασε τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-14, 25-20, 25-15)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, διαμαρτύρεται...

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας (23/01/2018)
Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, εκφράζει την διαμαρτυρία του και δηλώνει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη επαρκή κάλυψη, από τα τηλεοπτικά μέσα, του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης στο οποίο εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας εξέφρασαν δυναμικά την αντίθεσή τους σε κάθε χρήση του όρου «Μακεδονία» από το κρατίδιο των Σκοπίων, αλλά και στην προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας μας.

Θεσσαλονίκη: Περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου 2018 σε ανώμαλο έδαφος

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού-Πολιτισμού και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 11:00 πμ στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ” που διοργανώνουν η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τις όμορες ΕΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΑΝ. ΜΑΚ-ΘΡΑ ), υπό την αιγίδα του Δήμου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, εντός του πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς κόβουν την πίτα τους

Ο Σύλλογος 
Δρομέων Υγείας Κιλκίς κόβει την βασιλόπιτα του το Σάββατο στις 27 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στο Habitat Κιλκίς και περιμένει όλα τα μέλη και τους φίλους του για τον απολογισμό του 2017 και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Στον Όλυμπο οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ξεκίνημα της νέας χρονιάς για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς με έναν απαιτητικό αγώνα στον Όλυμπο. Στον Ρογκά έναν αγώνα που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στα μονοπάτια του Ολύμπου, μήκους 26 χιλιομέτρων, συμμετείχαν οι Φαχουρίδης Θεόδωρος, Σταμπουλής Γιώργος, Παχνής Κωνσταντίνος, Μακρίδης Χαράλαμπος, Προβατίδης Ηλίας και Αλέξογλου Σταύρος. 

Θέση εργασίας στην KLEEMANN (24/01/2018)

Ο όμιλος εταιριών KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει:
➤Για το Τμήμα Health, Safety & Maintenance, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς έναν/μία: Τεχνικό Ασφαλείας
Δείτε ΕΔΩ

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού, κόβουν την πίτα τους

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9.00μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Καλύβα» του Κιλκίς.