Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Όλα έτοιμα για την ποδοσφαιρική ... εξόρμηση στα Τρίκαλα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς διοργανώνει μια ποδοσφαιρική εκδρομή ενταγμένη στο πλαίσιο διαμόρφωσης και προαγωγής της αθλητικής και ποδοσφαιρικής παιδείας των αθλητών της. 

Νέος τρόπος ενίσχυσης πολιτιστικών φορέων από το υπουργείο Πολιτισμού

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο πλαίσιο της τρέχουσας αναδιαμόρφωσης των διαδικασιών ενίσχυσης των Πολιτιστικών Φορέων και για τη δικαιότερη κατανομή των πόρων με έμφαση στην Περιφέρεια, καλεί όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πολιτιστικές δράσεις κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018, να καταθέσουν τα αιτήματα τους για παροχή Αιγίδας και Οικονομικής Ενίσχυσης στις αρμόδιες Διευθύνσεις του Υπουργείου μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, και για τις εκδηλώσεις της θερινής περιόδου έως την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη και έγκαιρη αξιολόγησή τους.

20η Επετειακή Έκθεση τροφίμων & Ποτών Foodex

Σας ανακοινώνουμε την 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί για έξι ημέρες (19-21 & 23-25)Απριλίου 2018 στην Αίθουσα Πολλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Μεγάλη η ποδοσφαιρική δράση για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου

Το Σάββατο με Ατέρμονα 
Ένα πανέμορφο πρωινό Σαββάτου ήταν αυτό που πέρασε για έξι (6) τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. 

Happy Party Maske Zumba στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids μας αρέσει να ζούμε στον ρυθμό κάθε εποχής και να περνάμε ευχάριστα μέσα από τις δράσεις μας με κοινό παρονομαστή πάντα τη χαρά και τον ενθουσιασμό του παιδιού. 

Θεσσαλονίκη: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μπάντα των Μποέμ στο ΜΥΛΟΣ CLUB

Η kazandb παρουσιάζει τον Ρένο Χαραλαμπίδη, την Μπάντα των Μποέμ και την Αθηνά Ρούτση την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στο ΜΥΛΟΣ CLUB.

Αποστόλου: Τα προγράμματα προώθησης των ελληνικών κρασιών πρέπει να πιάσουν τόπο

Στην έναρξη της εκδήλωσης για τον αμπελοοινικό κλάδο που οργάνωσε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου παραβρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Απευθυνόμενος στα στελέχη του κλάδου ο Βαγγέλης Αποστόλου μεταξύ άλλων ανέφερε:

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Με νίκες συνέχισαν Κορασίδες και Παγκορασίδες

Πρωτάθλημα Κορασίδων
Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμειναν οι Κορασίδες μετά την εύκολη νίκη με 3-0 (25-10, 25-13, 25-21) απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 Πακιστανούς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (29-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 3 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 46, 35 και 25 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 46χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό και να μεταφέρει τους άλλους δύο ομοεθνείς του, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 2 άτομα για κατοχή χασισιού


Συνελήφθησαν χθες (29-1-2018) σε περιοχές του Κιλκίς στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή κάνναβης. 

Κιλκίς: Αναβιώνει το έθιμο του Κουρμπανιού

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς σε συνεργασία με την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα αναβιώσει και φέτος το έθιμο του Κουρμπανιού κατά την εορτή του Αγίου Τρύφωνος.

Συνάντηση συνεργασίας δήμου Κιλκίς με πολιτιστικούς συλλόγους

Συνάντηση συνεργασίας, ενημέρωσης, προγραμματισμού δράσεων και εκδηλώσεων για το έτος 2018 οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Δήμος Κιλκίς με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.

Χωρίς φιλάθλους της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, το παιχνίδι με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, για τον αγώνα ποδοσφαίρου της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE περιόδου 2017 -2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», που διεξάγεται αύριο 31-1-2018 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Εργασίες συντήρησης στις επαρχιακές οδούς Πυλαίας- Πανοράματος και Πεύκων- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών θα πραγματοποιηθούν στις επαρχιακές οδούς Πυλαίας- Πανοράματος και Πεύκων- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη από αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

Ο Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας ευχαριστεί...

Ευχαριστήρια επιστολή του Υποστρατήγου ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ Αθανασίου
Μετά από την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθηκα στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Και φτωχοί και αγράμματοι;

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Τριών Ιεραρχών σήμερα και πέραν του φτωχού Έλληνα έρχεται και το ζήτημα εάν θα είναι και αγράμματος.

Την βασιλόπιτα έκοψαν οι Αργοναύτες Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς
Την παραδοσιακή βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Αργοναύτες το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παρουσιάστηκε με τη μορφή δρώμενου η δουλειά τμημάτων το συλλόγου.

Τα τελευταία νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πολύ σημαντική η νίκη εκτός έδρας επί του Παλιού Αγιονερίου με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα και με αυτούς τους τρεις πόντους της νίκης ο Αλέξανδρος να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Π.Ε. Κιλκίς, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου του 2018, παρέστησαν στον Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Χρυσοστόμου, στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου στην Πεντάλοφο, Γουμένισσας.

Θεσσαλονίκη: Το θεατρικό έργο «ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ ή ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου»

➤«ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ ή ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
Θεατρικό έργο του Κώστα Λεϊμονή με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, βραβευμένο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.
Δευτέρα 05 και Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018 | Ώρα 21:00 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κιλκίς: Ημερίδα για τους κινδύνους του ιντερνέτ με τον Αντιστράτηγο ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκη

Ο Δήμος Κιλκίς με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Μορφές Βίας και Κυβερνοτρομοκρατίας-Μύθοι και Πραγματικότητες-Εθισμός και CyberBullying».

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών, σας ευχαριστεί από καρδιάς...

Ανακοίνωση ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ σας ευχαριστεί για τη μαζική συμμετοχή σας, στις εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες και την ψήφο σας για την ανάδειξη των μελών του νέου ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς και των αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018. 

Τo νέο Duster της Dacia «γυμνό»

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είδαμε το νέο Duster της Dacia σε έκδοση τόσο GT όσο και σε RS, όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design επανέρχεται με νέο σχέδιο για το νέο μοντέλο της ρουμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο κινείται σε πιο «λιτά» και «οικονομικά» μονοπάτια.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η δική μας Βιργινία Τσακνάκη

Ανακοίνωση Συλλόγου Ελευθέρας Πάλης ο "Καραγιάννης" Ευρωπού
Η αθλήτρια του Συλλόγου Ελευθέρας Πάλης ο "Καραγιάννης" Ευρωπού, Βιργινία Τσακνάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά γυναικών με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι αγώνες έγιναν στις 27-28 Ιανουαρίου 18 στην Αθήνα στο Γυμναστήριο της Ζωφριάς.

Εορτασμός των τριών Ιεραρχών

Γράφει ο Γεώργιος Ξενέλης 
Πρόεδρος ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης του ελεύθερου Ελληνικού κράτους η 30η Ιανουαρίου, εορτή των τριών Ιεραρχών, καθιερώθηκε ως η επίσημη εορτή της Ελληνικής παιδείας. 

Προσκεκλημένες του ΑΡΗ οι Κορασίδες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο κλειστό της Πυλαίας βρέθηκαν οι Κορασίδες του Αίαντα για να παρακολουθήσουν των αγώνα Γυναικών μεταξύ ΑΡΗ και Ολυμπιακού στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής Volleyleague Γυναικών.

Video από την κοπή πίτας 2018 του φροντιστηρίου Μ.Ε. "ΜΕΘΟΔΟΣ" στο Κιλκίς


Κοπή πίτας 2018 του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης "ΜΕΘΟΔΟΣ" στο Κιλκίς, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018