Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Το Δ.Σ. του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας, ευχαριστεί...

Ανακοίνωση συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ"
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ" ευχαριστεί την επιχείρηση του αρτοζαχαροπλαστείου Τσανασίδη για την βασιλόπιτα και τα βασιλοπιτάκια που μας προσέφερε στην εκδήλωση του συλλόγου μας. 

Αποκριάτικος χορός του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Αυτά τα "τσιπς καλαμποκιού", αφήστε να τα φάνε τα ζώα καλύτερα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ύστερα από ενεργοποίηση του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) από τις Ολλανδικές αρχές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση προϊόντος "τσιπς καλαμποκιού βιολογικό χωρίς γλουτένη", Βελγικής προέλευσης, που βρέθηκε να περιέχει γλουτένη. 

Smart SUV από το 2018

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Όπως όλα δείχνουν η Mercedes-Benz θα δώσει τελικά σάρκα και οστά στα σχέδια της για ένα Smart SUV/crossover, τα οποία χρονολογούνται από το 2005.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 8.166 μόνιμων σε Δήμους

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/2-2-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας,οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Άννα Ριζάκη: «Στόχος η δίκαιη ανάπτυξη και η εργασιακή σταθερότητα»

Γράφει η Άννα Ριζάκη
Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Φίλοι και φίλες του Κιλκίς,
Από το 2010 η ελληνική κοινωνία βιώνει μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία υποβαθμίστηκε σε οικονομικό, κοινωνικό αλλά και θεσμικό επίπεδο. Ένας σημαντικός τομέας όπου υπήρξαν σημαντικές υπαναχωρήσεις είναι ο εργασιακός. 

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με θέμα «Σταθερές Σχέσεις Εργασίας και Ανάπτυξη»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Σταθερές Σχέσεις Εργασίας και Ανάπτυξη» τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. Κεντρικοί ομιλητές ο Νάσος Ηλιόπουλος Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και η Άννα Ρογδάκη μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

Εργασίες συντήρησης στις επαρχιακές οδούς Πυλαίας- Πανοράματος και Πεύκων- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών θα πραγματοποιηθούν στις επαρχιακές οδούς Πυλαίας- Πανοράματος και Πεύκων- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη από αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό υλοποιεί το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σε συνεργασία με το Rutgers University των Η.Π.Α.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς κόβει την πίτα του

Ξεκινώντας μια νέα χρονιά και θέτοντας νέους στόχους δραστηριοτήτων, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του (Και όσους θέλουν να γίνουν) στην κοπή της πίτας του, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Victoria (περιφερειακός δρόμος Κιλκίς) στις 11:30π.μ 

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από την αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Πολυκάστρου όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» στέλνοντας μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί λόγω του ότι η 4η Φεβρουαρίου είναι και η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, κάλεσε φορείς και συλλόγους για συνεργασία προκειμένου να γίνει ενημέρωση στις περιοχές τους.

Αποκριάτικος χορός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Θέση εργασίας στο Κιλκίς (5/2/2018)

Εργοστάσιο στην Νέα Σάντα Κιλκίς ζητά συνεργάτη για την θέση Αποθηκάριου/ Υπεύθυνου Αποθήκης.
Δείτε ΕΔΩ

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Μετά τις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς την 25/01/2018 για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ καθώς και την κατανομή αξιωμάτων που ακολούθησε την 01/02/2018 το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα: