Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Σε ρυθμούς Μασκέ Πάρτυ η Ακαδημία και ο Παιδόκοσμος του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος και τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σας προσκαλούμε στο αποκριάτικο πάρτι μας, την Κυριακή 18/02/2018 και ώρα 17.00 μμ στο Κτήμα των Ευχών.

Video: Οι Αργοναύτες Κιλκίς ντύνουν κούκλες με την παραδοσιακή ποντιακή φορεσιά

Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας του Δήμου Παιονίας.

Βεργίδης: "Σκεφτείτε το καλά για το κλείσιμο της τράπεζας στο Χέρσο"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
"Εδώ και δεκαετίες στο Χέρσο της τότε επαρχίας Κιλκίς – και νυν του δήμου Κιλκίς – λειτουργεί υποκατάστημα της πρώην Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος και μετά τις “βίαιες” τραπεζικές συγχωνεύσεις, υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με νίκες για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών 
Με νίκη 3-0 σετ απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πιερικού η ομάδα των Γυναικών κατάφερε την έκτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Πρόσκληση για συμμετοχή στα δημιουργικά εργαστήρια του έργου Co-Create

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο του έργου Setting up a network of competitive MED Clusters with the contribution of creative industries / CO- CREATE, το Επιμελητήριο Κιλκίς απευθύνει ανοικτή πρόσκληση και καλεί:

Ξεκίνησε η λειτουργία του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

Με επιτυχία ξεκίνησε στις 05-02-2018, στις εγκαταστάσεις των Σχολών Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα και Βέροια αντίστοιχα, η λειτουργία του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018.

6 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικής Ανοχής στον Ακρωτηριασμό Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων (ΑΓΓΟ)

Ο Ακρωτηριασμός Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων (ΑΓΓΟ) ταξινομήθηκε ως μια μορφή βίας ενάντια στο γυναικείο πληθυσμό κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βιέννη, το 1993. Το 2003 ο ΟΗΕ καθιέρωσε την 6η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικής Ανοχής στον Ακρωτηριασμό Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών, μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Spaghetti αλά γαλλικά» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την θεατρική παράσταση με τίτλο: «Spaghetti αλά γαλλικά» μια κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα από την θεατρική ομάδα «Άρατος», το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 03 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»(Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οριζόντια παράταση υποβολής αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες

Με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες έως τις 30 Μαΐου 2018.

Εκλογές στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Σύμφωνα ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 του Ν. 1301/82 την Φ.900/6/160108/12-08-08 αποφ. Υ.Ε Θ.Α και την αποφ. 105/30-01-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Εξυπηρέτηση πολιτών από δημοτικές υπηρεσίες για την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά την «πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών)»

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία τάξης κρουστών


Εκδηλώσεις Συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς για τον Άγιο Τρύφωνα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς
Με συνεστίαση και παραδοσιακό γλέντι μελών και φίλων του «άνοιξε» την «αυλαία» των εορταστικών εκδηλώσεων μνήμης Αγίου Τρύφωνα ο πολιτιστικός σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 20-01-2018, στην αίθουσα τελετών της ΛΑΦ Κιλκίς και είχε θέμα τα παραδοσιακά εδέσματα της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Κιλκίς: Δείτε video από βιωματικό εργαστήριο για τις έμφυλες ταυτότητες


Δείτε video από το βιωματικό εργαστήριο για τις έμφυλες ταυτότητες, που έγινε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στον  Νηρέα Κιλκίς.

Τα νέα του Άτλαντα Κιλκίς (6/2/2018)

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος)
Ο Άτλας Κιλκίς με δύο βασικές ελλείψεις στην σύνθεση του (Ακραίο και Libero) και με τραυματία τον άλλο ακραίο πήγε στην Έδεσσα όπου και έχασε τελικά στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-1 σετ (13-25, 11-25, 25-22, 6-25)

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στον 6ο Δρόμο Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημεριού Έδεσσας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημεριού Έδεσσας μήκους 12 χιλιομέτρων. Ο αγώνας έγινε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων στην μάχη της 2 Φεβρουαρίου 1905 που έγινε στην περιοχή. 

Κιλκίς: Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δίνουν αίμα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η Τράπεζα Αίματος καλούν κάθε συνάδελφο που υπηρετεί στα σχολεία μας, αιμοδότες μέλη και μη, να προσέλθουν στην οργανωμένη αιμοδοσία την Τετάρτη 14-2-2017 στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ή σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο της χώρας.

Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στον Δήμο Παιονίας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που θα υλοποιηθούν στον Δήμο Παιονίας.

Backstage από τις πρόβες του μουσικού τμήματος του "πόλις"


Πρόβες του μουσικού τμήματος του "πόλις" Κιλκίς, για την συναυλία της 28 Φεβρουαρίου 2018.