Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς αποφάσισε

Δελτίο τύπου της προσωρινής συντονιστικής νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής
Πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς συνεδρίαση της προσωρινής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Παιονίας και στη ΔΕΥΑ Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/2-2-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ανταποδοτικές υπηρεσίες της καθαριότητας καθώς και στη ΔΕΥΑ Παιονίας (Υπουργείο Εσωτερικών).

Θεσσαλονίκη: Η Θεατρική παράσταση «ΚΑΥΣΩΝΑΣ», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Η Θεατρική παράσταση  «ΚΑΥΣΩΝΑΣ» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Εμμανουέλλας Κοντογιώργου από την εταιρεία θεάτρου «Σπίτι της» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και  Ώρα 21:00 με ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στο πλαίσιο της 2ης Τακτικής Συνεδρίασής του.

Καθορισμός συνδεδεμένων ενισχύσεων έτους 2017 για όσπρια, κτηνοτροφικά - σανοδοτικά ψυχανθή, σπαράγγια και καρπούς με κέλυφος

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη οι Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν στον καθορισμό του ύψους της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το έτος 2017 (άρθρο 52 Κανονισμός Ε.Ε. 1307/2013) για την καλλιέργεια των οσπρίων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση, των πρωτεϊνούχων κτηνοτροφικών ψυχανθών, των πρωτεϊνούχων σανοδοτικών ψυχανθών, των σπαραγγιών και των καρπών με κέλυφος.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για το "Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ" - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, υπέγραψε, σήμερα, την Κοινή Υπουργική Απόφαση προκήρυξης του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», η οποία περιλαμβάνει και τον οδηγό εφαρμογής.

Video από την δράση "Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια" στο Μουσείο Κιλκίς


"Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Λαϊκοποντιακό ξεφάντωμα στο Nirvana στην Ευκαρπία Κιλκίς


Μεταφέρεται η Ιερά Πανήγυρις Αγίου Χαραλάμπους Μαυρονερίου Κιλκίς

Λόγω του Ψυχοσαββάτου η εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Χαραλάμπους μεταφέρεται την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Εορτή κατά την οποία πανηγυρίζει ο περικαλλής Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Μαυρονερίου.

Κιλκίς: Ολοκλήρωση βιωματικών εργαστηρίων με θέμα Πρόληψη των Εξαρτήσεων και Έμφυλες Ταυτότητες


Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 τα δύο βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς Γυμνασίων με θέμα την πρόληψη των εξαρτήσεων (αιτίες και προστατευτικοί παράγοντες ενάντια στον εθισμό) και τις έμφυλες ταυτότητες (αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα).

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού το Σαββατοκύριακο

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 5/2018) που ισχύει από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018:

Παιονία: Ημερίδα με θέμα "Ορθή διαχείριση των Τ.Ο.Ε.Β."

Ο Δήμος Παιονίας σε συνέχεια της προσπάθειας ενημέρωσης των δημοτών του για επίκαιρα ζητήματα που τους αφορούν, πραγματοποίησε την Τετάρτη 07/02 ημερίδα – ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και αγροτικούς φορείς της Παιονίας με θέμα:  «την ορθή διαχείριση των Τ.Ο.Ε.Β.»

O Μάκης Βορίδης στο Κιλκίς

Ανακιοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Η ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Παιονίας, στο Πολύκαστρο, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.