Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Νόμος του κράτους η μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε ΟΠΕΚΑ

Με ευρεία συναίνεση υπερψηφίστηκε χτες στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για την μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), με στόχο να αποτελέσει βραχίονα του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τροπολογία ΥΠΕΣ για την αύξηση του ποσού επιχορήγησης δήμων για εξόφληση οφειλών

Ψηφίσθηκε χθες στην Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία τροποποιούνται διατάξεις του άρθρου 48 του ν.4456/2017 σχετικά με τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών των Δήμων από τα χρηματικά διαθέσιμα του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση – Κοινωνική Συνοχή – Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ)». 

Δείτε Video από το Party Maske Zumba του ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Party Maske Zumba του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, παρουσία όλων των δημάρχων και των εργαζομένων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Πέμπτη 15-2-2018, έγινε η κατανομή αξιωμάτων, μεταξύ των εκλεγέντων συμβούλων του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς.

Video: «Γράμματα… χαράγματα… Σπουδάγματα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 9.30 και στις 11.00 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς υλοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Γράμματα… χαράγματα… Σπουδάγματα»

Κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ. «Αίας Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Α.Σ. «Αίας Κιλκίς»
Με βασικό σύνθημα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, τίμησε τους αθλητές του ο Αίαντας. Με την παρουσία των αθλητών, των προπονητών, των εφόρων και τους γονείς των αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018 σε εορταστική ατμόσφαιρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Α.Σ. «Αίας Κιλκίς» και η βράβευση των αθλητών. 

Βέροια: Σκοτώθηκε 78χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (16-2-2018) το μεσημέρι στο 66ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Δ.Χ.Ε. λεωφορείο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός χωρίς επιβάτες, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ανδρέα Αγτζίδη

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Αγτζίδη Ανδρέα, συνήλθε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Η παράσταση "Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο πουλί" στο Κιλκίς

Η παράσταση "Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο πουλί" από το θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την  Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 12:00.
Είσοδος ελεύθερη

Έγιναν τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας στην έδρα της υπηρεσίας που στεγάζεται στην Πλατεία Παύλου Μελά στην Αξιούπολη.  Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δήμητριος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Τζιτζικώστας Απόστολος και από κοινού με τον Δήμαρχο Παιονίας κο Γκουντενούδη Χρήστο και τον βουλευτή κο Γεωργαντά Γεώργιο έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων.

Αποκριές στο Κιλκίς με... τρελά καπέλα και μάσκες

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς συνεχίζει τις εκδηλώσεις της αποκριάς με κέφι και εκπλήξεις. Από Δροσάτο, Γαλλικό και Βαπτιστή ερχόμαστε το Σάββατο στο Κιλκίς.