Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Περιοδεία στελεχών του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Συντονιστικής Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς
Στα πλαίσια της απόφασης της Συντονιστικής Νομαρχιακής Επιτροπής του Κιλκίς, ενόψει του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε παραγωγικές μονάδες του νομού προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και να τονιστούν οι δυνατότητες ανάπτυξης αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού μας.

Τον έψαχναν στην Γερμανία και τελικά τον τσάκωσαν στο Πολύκαστρο

Συνελήφθη χθες (17-2-2018) το μεσημέρι στο Πολύκαστρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 42χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης γερμανικών Αρχών για κλοπές.

Κιλκίς: Τσάκωσαν ένα 19χρονο και μία 22χρονη για διάρρηξη και κλοπή σε 2 καταστήματα

Συνελήφθησαν χθες (17-2-2018) στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 19χρονος και μία 22χρονη, ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 16 προς 17 Φεβρουαρίου 2018 ο 19χρονος ενεργώντας κατ’ εντολή της 22χρονης διέρρηξε 2 καταστήματα στο Κιλκίς αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και διάφορα προϊόντα, ενώ επίσης αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Δείτε Video από την Παρέλαση Καρναβαλιστών 2018 στο Κιλκίς


Παρέλαση Καρναβαλιστών 2018 στο Κιλκίς, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

Συνελήφθη 55χρονος Σκοπιανός στο Κιλκίς για μεταφορά 11 μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (17 Φεβρουαρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Δοϊράνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Δοϊράνης, 55χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών συνιστά ο ΔΕΔΔΗΕ

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Ο ΔΕΔΔΗΕ, μπροστά στην Καθαρά Δευτέρα, συμβουλεύει να μην πετάξουμε χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, αλλά και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Σέρες: 55χρονος Βούλγαρος ο δολοφόνος 48χρονου Βούλγαρου

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ανθρωποκτονία 48χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που έγινε το βράδυ της 11 προς 12 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη των Σερρών.

Συμβουλές για τις Αποκριές, από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς

Συμβουλές για τις Αποκριές, από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς.