Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εκδρομή στην Κάτω Ιταλία πάνε οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει 9ήμερη εκδρομή από 4 - 12 Μαΐου 2018 στην Κάτω Ιταλία-Σικελία-Ελληνόφωνα Χωριά. Τιμή 620 ευρώ. (Λεωφορείο-4κλινη εσωτερική καμπίνα στο πλοίο-ξεναγός-συνοδός- ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή).

Εντυπωσιακή η παρουσία του Άθλου Κιλκίς στην αποκριάτικη παρέλαση

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Την Κυριακή Φεβρουαρίου 2018, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς και του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας. Με ζωντάνια και τραγούδι ξεσήκωσαν τους δρόμους του Κιλκίς και διασκέδασαν όπως θέλει το έθιμο της αποκριάς ξεκινώντας από την πλατεία Ειρήνης.

Επιστροφή στην προπονητική δράση για το Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Νομού Κιλκίς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκη ΑΕ: Μια νέα πρόκληση

Του Δημήτρη Μάρδα
Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης παραχωρείται (δεν πωλείται απλά νοικιάζεται) ως το 2051, στον επενδυτή που έχει επιλεγεί. Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανέλαβε τη διοίκηση του λιμανιού το 1953. Ο ΟΛΘ μετατράπηκε σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου το 1999. 

Πρόσκληση για το Πρόγραμμα «Στέγη και εργασία για τους άστεγους»

Η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους», καλεί Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, εποπτευόμενα από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης να υποβάλουν, μεμονωμένα ή συνεργαζόμενοι, αιτήσεις για την χρηματοδότηση σχεδίων με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου έλλειψης στέγης σε Δήμους με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων, όπου το πρόβλημα παρουσιάζεται εντονότερο.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Παρουσίαση του εκπαιδευτικού συστήματος LCM-RGT

70χρονος αποπειράθηκε να πυρπολήσει το κατάστημα της ΔΕΗ στο Κιλκίς

Με έναν ακραίο και πρωτόγνωρο τρόπο επέλεξε να διαμαρτυρηθεί στη ΔΕΗ Κιλκίς 70χρονος, με αφορμή τη διακοπή της σύνδεσής του με το δίκτυο της ΔΕΗ. 

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί γενικώς...


Η χαρά της πολιτιστικής δημιουργίας και της γόνιμης συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με τους τοπικούς πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής κορυφώθηκε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς που έδωσαν τον εορταστικό τόνο με σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά δρώμενα.

Κιλκίς: Πάπαλα η παράσταση "Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο πουλί"

Ο Δήμος Κιλκίς σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 παράσταση με τίτλο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ» από το θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Αυτή είναι η 22χρονη που έκλεβε πορτοφόλια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπής, η οποία ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών στο κέντρο της πόλης.

Οδήγηση Scooter το χειμώνα


Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Η κατηγορία των scooter είναι εξαιρετικά δημοφιλής, εξαιτίας των ανέσεων και της φιλικότητας που προσφέρουν στον αναβάτη. Παίρνοντας τις σωστές προφυλάξεις, η οδήγηση του αγαπημένου σου scooter το χειμώνα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά πρακτική διαδικασία.

Κιλκίς: Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2018

Το «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ» διοργανώνει το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2018 που θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, από 10:30 π.μ έως 15:00, στο στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Victoria» στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.

Οι προπονητές στίβου δίνουν το αίμα τους

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος αποφάσισε την επαναλειτουργία της τράπεζας αίματος του Σ.Π.Σ.Β.Ε.

Βραβεύσεις αθλητών της Τόλμης Κιλκίς, από την Ένωσης Taekwondo βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς 
Γιορτή αθλητισμού με την καθιερωμένη κοπή της πίτας της Ένωσης Taekwondo Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στο Hotel Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (22/2/2018)

➤Η ELVIAL SA, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο της διέλασης αλουμινίου αναζητά συνεργάτη για ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
Δείτε ΕΔΩ
Μεγάλη Βιομηχανία παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων ζητά να προσλάβει οδηγό τριαξονικού στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Δημόσια διαβούλευση για την ονομασία των Σκοπίων

"Μετά το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε ο Ελληνικός λαός από τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου «Μακεδονία» στην επικείμενη οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων επιβάλλεται η μετάδοσή του σε όλη την Ελληνική επικράτεια.