Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Το ΚΔΑΠ Άθλος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού του Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Άθλου Κιλκίς
Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ διοργάνωσε το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού του Νομού Κιλκίς, που έγινε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, από 10:30 π.μ έως 15:00, στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Victoria» του Κιλκίς.

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας τα σχολεία στον δήμο Παιονίας

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας θα παραμείνουν, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Παιονίας κ. Χ. Γκουντενούδη, αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία στον δήμο Παιονίας.

Δείτε Video από το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2018



Το «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ» διοργάνωσε το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2018 που έγινε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, από 10:30 π.μ έως 15:00, στο στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Victoria» στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου "Ακρίτες Επταλόφου" νομού Κιλκίς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού συλλόγου "Ακρίτες Επταλόφου" νομού Κιλκίς, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 26 Φεβρουαρίου έως και 11 Μαρτίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Δείτε Video από τη βράβευση του Παναγιώτη Γιαννάκη στην κοπή πίτας του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ" πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο ΔΑΚ Κιλκίς. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο  Παναγιώτης Γιαννάκης για την συνολική προσφορά του στο άθλημα.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 50χρονο για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες (24-2-2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 50 και 58 ετών, καθώς διαπιστώθηκε ο 50χρονος να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 30,6 γραμμαρίων, την οποία προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 58χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων ν. Κιλκίς, χορεύει..


Σούλης: "Ας κρίνουν τον κ. Τονικίδη, οι Πόντιοι συμπολίτες μας"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Ε. ν. Κιλκίς
Aτυχής και χωρίς κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο είναι η απάντηση υπό μορφή σχολίου της εφημερίδας Πρώτη Σελίδα, ιδιοκτησίας Παύλου Τονικίδη, στη δήλωσή μου για τη συνάντησή του ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τον Τούρκο Εμπορικό ακόλουθο λίγες ώρες μετά τον εμβολισμό Ελληνικού Πλοιαρίου του Λιμενικού από Τουρκικό Πολεμικό σκάφος, καθώς και λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση 22 χρόνων απ την τραγική νύχτα των Ιμίων στην οποία έχασαν τη ζωή τους τρεις Έλληνες ήρωες επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο.

Εόρτιο μήνυμα για την Κυριακή της Ορθοδοξίας (25 Φεβρουαρίου)

†Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία μας ξεχωρίζει και τιμά την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Και θέλει να μας δώσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ζωής και πίστης, λατρείας και μαρτυρίας.