Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (27/2/2018)

Το κατάστημα Powerpc δραστηριοποιείται στο Κιλκίς, στον τομέα του Service Υπολογιστών – Laptop – Κινητών – Tablet και της κατασκευής ιστοσελίδων από το 2012 έως και σήμερα, ζητά για πρόσληψη Προγραμματιστή. 
Δείτε ΕΔΩ

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στο 1ο τεχνικό προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
1ο τεχνικό προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo ( Poomsae ) για το 2018 της  Ένωσης Βόρειας Ελλάδος έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Πυλαίας Θεσσαλονίκης στις 18/02/2018. Η συμμετοχή ήταν σημαντική όλων των κατηγοριών και οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε δυο τερέν. 

Η παράσταση "Ερωτόκριτος" του Δημήτρη Μαραμή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

Δελτίο τύπου Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Την Κυριακή 25/2/2018 διεξήχθησαν στο ANATOLIA COLLEGE οι προκριματικοί περιφερειακοί αγώνες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. 

Πρωτιές μαθητών του Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Δελτίο τύπου Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος 
Μια νέα διάκριση για τους μαθητές του Κδαπ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος σημειώθηκε την Κυριακή 25/2 με την συμμετοχή τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ» και διεξάχθηκε στο ξενοδοχείο VICTORIA. 

Κίνημα Αλλαγής: Κανονισμός εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων

Δελτίο τύπου Κινήματος Αλλαγής
Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας Αντώνης Βγόντζας και ο Βασίλης Κεγκέρογλου Συντονιστής του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου, λόγω:

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/2/2018)

Ανακοίνωση τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
🔴 Με νίκη 2-0 επί της Θύελλας Αγίου Πέτρου η συνέχεια για το Τμήμα Ανδρών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς σε εντός έδρας παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε μονόλογο για την ομάδα της Ακαδημίας με δημιουργία αρκετών ευκαιριών αλλά με φλύαρες τελικές προσπάθειες.

Προπονήθηκε… η μεικτή ΠΑΟΚ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Υπό την εποπτεία και καθοδήγηση δύο προπονητών των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις των επιλεγμένων παιδιών που συναποτελούν τα τμήματα προ παίδων και τζούνιορ. 

Amber Alert για την εξαφάνιση 17χρονου στη Θεσσαλονίκη

Αφιέρωμα του STAR στο νομό Κιλκίς και στον "πλούτο" της Λίμνης Κερκίνης


Ένα πλούσιο και ξεχωριστό αφιέρωμα το οποίο παρουσιάζει τo νομό Kιλκίς και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα παρουσιάστηκε από την εκπομπή του STAR «Γυρίσματα στην Ελλάδα». 

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιού Αγιονερίου το "Καρς"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Αγιονερίου το "Καρς" ανακοινώνει ότι έπειτα από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 11 Φεβρουαρίου 2018 αναδέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους εξής:

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: "Καταγγέλλουμε την απόφαση για απολύσεις εγκύων"

Δελτίο Τύπου Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας 
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταγγέλλει την απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) που έκρινε «νόμιμη» την απόλυση εγκύου από την ισπανική επιχείρηση «Bankia» το 2013, στο πλαίσιο ομαδικών απολύσεων. 

ΛΑΕ Κιλκίς: Διαφωνούμε απολύτως με την διοργάνωση συλλαλητηρίου στο Πολύκαστρο

Ανακοίνωση Λαϊκής Ενότητας Κιλκίς
Η Λαϊκή Ενότητα Κιλκίς διαφωνεί απολύτως με την πρόσκληση και οργάνωση συλλαλητηρίων στην πόλη του Πολυκάστρου την Κυριακή 4/03/2018 για την ονομασία των Σκοπίων.

Τα νέα του Άτλαντα Κιλκίς (27/2/2018)


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος)
Ο Άτλας Κιλκίς ηττήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ (25-19, 25-11, 25-15). 

Ρύθμιση ανάσα για τα δάνεια της πρώην ΑΤΕ, ακόμη και με διαγραφή χρέους

Στην οικονομική «ανακούφιση» χιλιάδων αγροτών δανειοληπτών αγροτών και κτηνοτρόφων αναμένεται να οδηγήσει η κυβερνητική πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, σύμφωνα με την οποία θεσπίζεται για πρώτη φορά δυνατότητα διευθέτησης των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα με ευνοϊκούς όρους, οι οποίοι λαμβάνουν πρωτίστως υπόψη την βιώσιμη οικονομική δυνατότητα εκάστου δανειολήπτη βάσει των τρεχουσών προσωπικών περιουσιακών στοιχείων και της εισοδηματικής ικανότητάς του.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Στο κλίμα των αποκριάτικων γιορτών το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κιλκίς

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς το πρωί της Τσικνοπέμπτης, 08/02/2018, στο μουσικό κέντρο ''Θέατρο'' στην πόλη του Κιλκίς. 

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης) - 27/2/2018, 15.00

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Δωρεά ιατρικών βοηθημάτων στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς

Σε μία σημαντική δωρεά ιατρικών βοηθημάτων βάδισης προέβη το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς προς την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς. 

Κανονισμός εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο του 2018, ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης μας ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν με βάση το καταστατικό της παράταξης και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018. 

Θεσσαλονίκη: 3η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ»

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την 3η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ», 01, 02, 04, & 05.03.18 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

"Ζητείται φιλότιμο"

Παρέμβαση της αναγνώστριας της Γνώμης Κ.Ε.
"Μήπως πρέπει να πάρουμε λίγο πιο σοβαρά την αντιμετώπιση της κατάστασης στην Κούπα όσο αφορά το θέμα της ΔΕΗ και τον εκχιονισμό των δρόμων; 

Αποκατάσταση κυκλοφορίας στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα

Σας ενημερώνουμε ότι από 14.00 ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο 40ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Η παράσταση "Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο" στο Κιλκίς

Η Παιδική Θεατρική παράσταση "Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο", βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις, την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018, και ώρα 12:00, στο Κιλκίς, με ελεύθερη είσοδο.

Γεωργαντάς για τις προσλήψεις στους Δήμους: «Ακόμη ένας εμπαιγμός των ανέργων»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Και στην πρόσφατη προκήρυξη για προσλήψεις στους Δήμους η Κυβέρνηση ξεπερνά κάθε προηγούμενο ανευθυνότητας και εμπαιγμού των ανέργων. Κανείς δεν μπορεί να παίζει ούτε με την αγωνία των ανέργων ούτε με την διαφάνεια και την αξιοκρατία».

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων στις Σέρρες

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αίρεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων, που ίσχυε στα παρακάτω οδικά σημεία:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 9/2018) που ισχύει από σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018:

Διακοπή της κυκλοφορίας στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα

Ανακοινώνεται ότι λόγω εκτροπής και ανατροπής Ι.Χ.Φ. οχήματος στο 40ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί και πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της Εθνικής Οδού Σερρών - Δράμας - Αμφίπολης.

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης) - 27/2/2018, 08.00 π.μ.

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κλειστά σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία στον δήμο Παιονίας

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας θα παραμείνουν, σύμφωνα με απόφαση δημάρχου Παιονίας, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Παιονίας.

Ημερήσια εκδρομή στη Δράμα και στο σπήλαιο του Αγγίτη ποταμού

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Δράμα και στο σπήλαιο του Αγγίτη ποταμού,το οποίο έχει τη μοναδικότητα να είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο στον κόσμο την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018.